Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació ciutadana

L’Ajuntament de Sitges inicia una campanya de recollida de dispositius electrònics per facilitar l’aprenentatge en línia i la comunicació amb les escoles

Les regidories de Participació i d’Educació recolliran els dies 3, 6 i 7 d’abril de 09.00 a 11.00 h a l’OAC (carrer Nou, 12) tauletes tàctils, telèfons intel·ligents i ordinadors portàtils en desús. L’objectiu és habilitar-los per a usos educatius i entregar-los a famílies que no en tenen. També es proposa a les comunitats veïnals compartir WIFI per a famílies que no disposin d’internet.

L’Ajuntament de Sitges engega una campanya aquest divendres per recollir dispositius electrònics amb l’objectiu de facilitar l’educació en línia en totes les etapes escolars i la comunicació entre les famílies que no tenen dispositius electrònics i les escoles.

Els dies 3, 6 i 7 d’abril es podran portar tauletes tàctils, telèfons intel·ligents i ordinadors portàtils en desús a l’OAC (carrer Nou, 12) des de nou a les onze del matí. Des del consistori es recomana no portar dispositius anteriors al 2015. 

Les regidories de Participació i d’Educació impulsen aquesta iniciativa solidària que habilitarà els dispositius electrònics per a usos educatius i de comunicació davant la perspectiva que el confinament dels escolars s’allargui fins després de Setmana Santa i que el tercer trimestre comenci online. A més, es vol evitar que les persones que no tenen eines tecnològiques quedin exclosos a causa de la crisi sanitària del coronavirus.

Paral·lelament, es demana a les comunitats veïnals compartir WIFI de 10 h a 14 h perquè els escolars que no tenen internet es puguin descarregar les tasques del dia que l’escola encarrega, comprovar els correus electrònics i comunicar-se amb l’exterior. Es proposa deixar un avís a la porteria de la comunitat o a l’ascensor, per avisar.

Galeria d'Imatges