Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació Ciutadana

L’Ajuntament de Sitges posa en marxa la campanya “Voluntaritza’t” per promoure el voluntariat a la vila

La regidoria de Participació i Transparència inicia una campanya que, sota el lema ‘Voluntaritza’t’ vol fer una crida per captar persones voluntàries noves. La campanya s’inicia amb la difusió d’un vídeo on diversos testimonis reals d’associacions i entitats de Sitges expliquen la seva experiència.

La regidoria de Participació i Transparència de l’Ajuntament de Sitges posa en marxa la campanya “Voluntaritza’t” amb l’objectiu de fomentar el voluntariat a Sitges i donar resposta a una necessitat que tenen entitats i associacions.

La campanya dona el tret de sortida amb un vídeo que recull testimonis reals de diferents generacions que formen part d’entitats i associacions de la vila. Les persones voluntàries  que dediquen el seu temps i esforç per millorar la qualitat de vida al municipi. En total, Sitges compta amb més de 170 entitats que desenvolupen tasques comunitàries.

La finalitat és fer una crida a sumar persones voluntàries per promoure la participació en la vida social i comunitària de la vila des de diferents àmbits com la igualtat, la diversitat, els esports, la cultura, l’acompanyament a la gent gran, la defensa de la biodiversitat i el medi ambient, entre d’altres.

La regidora de Participació i Transparència, Elisabeth Pérez, destaca que “tenim una realitat associativa mot diversa i àmplia. Som un poble ric en vocació per a l’entorn i per a la comunitat. Això ens converteix en una vila acollidora". Elisabeth Pérez també ha afegit que “el voluntariat és una forma de participació ciutadana i és important per promoure el sentit de pertinença a la comunitat. Cal tenir present que totes les persones formem part d’un col·lectiu molt gran, al qual podem contribuir de forma altruista”.

Les persones, que vulguin rebre informació de les crides de les entitats per  fer voluntariat, cal que omplin el formulari d’inscripció al Portal d’Entitats i Voluntariat: https://www.sitges.cat/serveis/participacio-ciutadana/oficina-dentitats-i-voluntariat/fes-te-voluntari. Així, l’Ajuntament de Sitges fa d’intermediari del registre formal de voluntaris.

 

Per a més informació:

 

Galeria d'Imatges