Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació Ciutadana

L’Ajuntament de Sitges promou la relació entre les entitats socials

La trobada d’entitats vinculades al món social es farà aquest dijous, 3 de novembre, amb l’objectiu de fomentar els vincles entre elles i ajudar-les a dibuixar aliances de futur.

La regidoria de Participació i Transparència, juntament amb la regidoria de Drets Socials, Ciutadania i Igualtat, promou aquest dijous, 3 de novembre, una activitat dinamitzada per fomentar els vincles entre les entitats socials del Consell Municipal de les Persones i del Consell de Cooperació, Pau i Solidaritat. Alhora a través d’aquesta sessió també es vol ajudar a dibuixar aliances de futur i que es coneguin entre si les entitats socials que integren aquests dos òrgans consultius i de participació.

El Consell Municipal de les Persones, constituït el 2018, està integrat per 19 entitats vinculades al món social i tracta temàtiques relacionades amb les persones nou vingudes, la gent gran i les persones amb diversitat funcional, la infància i l’adolescència vulnerable, les persones en risc d’exclusió o les persones sense llar, entre d’altres. El Consell de Cooperació, Pau i Solidaritat es va constituir el 2006 i està format actualment per 6 associacions i treballa temes perquè els recursos es destini on més es necessitin com per la realització d’activitats de sensibilització la ciutadania en aquest àmbit.