Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació Ciutadana

L’Ajuntament fomenta la mediació en l’àmbit de les entitats de Sitges

Set col·lectius locals han participat en la formació, centrada en la gestió de conflictes.

Les set entitats participants al taller de gestió de conflictes, impulsat per la Regidoria de Participació de Sitges, han valorat positivament aquesta formació, orientada al teixit associatiu de Sitges el passat 26 d’octubre al Centre de Formació d’Adults. Les persones assistents a la sessió han puntuat el taller amb un 9,07, amb la nota màxima per a la qualitat del docent i la claredat en les seves explicacions.

La regidora de Participació de l’Ajuntament de Sitges, Eva Martín, explica que el taller “pot ajudar les entitats participants a millorar les relacions en el si de la mateixa entitat o en la seva relació amb els altres, a través de la mediació i del diàleg”.

El taller, de dues hores de durada, ha tingut una part pràctica i una part teòrica, en les quals s’ha ofert a les entitats participants diferents eines per aprendre, entre d’altres, escolta activa i comunicació assertiva.

La Regidoria de Participació organitza diverses sessions al voltant de la mediació al llarg de l’any i disposa del correu participacio@sitges.cat per si la ciutadania s’hi vol adreçar per fer qualsevol consulta d’aquest àmbit.