Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació ciutadana

L’Escorxador s’omple de dibuixos solidaris

El Concurs de Dibuix del cicle de Primavera de les XI Jornades Solidàries reuneix a l’Escorxador més de 1.200 creacions realitzades per alumnes de primària de cinc escoles de Sitges.

Un any més, els infants de Sitges han treballat amb els seus professors el lema de les Jornades Solidàries, Caldereta de cultures, cuinem un món nou, a través del Concurs de Dibuix. A l'Escorxador es reuneixen més de 1.200 dibuixos  realitzats per alumnes de primària de cinc escoles de Sitges. Les obres conviden a mirar el món a través de la innocent i sincera mirada dels infants. L'exposició s'inaugura el divendres 25, a les 18.00 hores.

Els escolars de Sitges amb els seus dibuixos, alegres i plens de color, conviden a reflexionar sobre qüestions com les diferències entre les persones, el mestissatge entre cultures i de com enriqueix la convivència amb persones diverses en la societat globalitzada actual.

L'exposició es pot visitar diàriament  fins el 3 de juny, de les sis a les vuit del vespre, i dissabtes i diumenges també de dotze a dues del migdia. Precisament el 3 de juny, a les dotze del migdia, tindrà lloc la cloenda de l'exposició amb el corresponent repartiment de premis. L'acte servirà per posar el punt final al cicle de Primavera de les XI Jornades Solidaries.

Sitges Solidari impulsa aquesta proposta amb la participació d'Intermón-Oxfam, Amics de Kamba Beó Neré, Setem-Catalunya, i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sitges i la Diputació de Barcelona.