Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació Ciutadana

L’exposició pública ‘Un passeig per Sitges 2019-2023’ arriba a Garraf, aquest diumenge

La mostra es podrà veure a la Plaça del Baró de Güell, aquest diumenge de 10:30h a 13:30h, i posteriorment s’instal·larà al Mercat municipal.

L’exposició pública ‘Un passeig per Sitges 2019-2023’ arriba aquest diumenge a Garraf. Entre les 10:30 i les 13:30h, la Plaça del Baró de Güell acollirà aquest recull de l’obra de govern dels darrers quatre anys. La mostra és una adaptació de l’exposició que es va poder veure al Mercat vell i que ja ha estat, també, al Poble Sec.

La regidora de Participació, Elisabeth Pérez Ribas, recorda que “l’objectiu de fer arribar tota aquesta informació a diversos indrets és retre comptes amb la ciutadania sobre què ha fet el govern”. La regidora Pérez subratlla que “hem volgut evolucionar el concepte de retiment de comptes que fèiem amb les audiències públiques, perquè detectàvem que la participació era molt millorable” i assegura que “estem aconseguint que la ciutadania vegi què s’ha fet i també té la possibilitat de parlar directament amb els regidors i regidores de govern que estem a l’exposició”.

La mostra ‘Un passeig per Sitges 2019-2023’ va estar al Mercat Vell entre el 3 i el 12 de març, amb una xifra de prop d’un miler de visitants. Dissabte passat, la versió reduïda de l’exposició va compartir la Plaça de Catalunya amb el Mercat dels Dissabtes. Aquest diumenge, viatja fins a Garraf i posteriorment s’estarà al Mercat municipal entre dimarts 28 de març i el dissabte 1 d’abril.