Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació Ciutadana

L’exposició pública ‘Un passeig per Sitges 2019-2023’ es veurà a la Plaça de Catalunya

La mostra arriba al Poble Sec, aquest dissabte de 10:30h a 13:30h, a la Plaça de Catalunya i té previst anar a Garraf i al Mercat municipal.

L’exposició pública ‘Un passeig per Sitges 2019-2023’ inicia una itinerància que la portarà aquest dissabte al Poble Sec. Concretament, la Plaça de Catalunya acollirà de les 10:30h a les 13:30h una versió adaptada de la mostra que es va poder veure fins diumenge passat al Mercat Vell.

Aquesta exposició pública resumeix els quatre anys de govern municipal, entre 2019 i 2023, en un exercici de participació i rendiment de comptes del govern local a la ciutadania. La regidora de Participació, Elisabeth Pérez Ribas, explica que “després d’estar al Mercat Vell, ara volem arribar a diferents indrets de Sitges per exposar què s’ha fet durant aquest mandat i de quina manera. L’objectiu és arribar a la ciutadania amb formats diversos, més enllà de la clàssica Audiència pública que ja hem anat fent”. La regidora Pérez considera que “els resultats de visitants a l’exposició del Mercat Vell ha estat molt bona, ja que hi han passat 943 persones, moltíssim més del resultat de participació que tenim en una Audiència pública”.  

L’exposició ‘Un passeig per Sitges 2019-2023’ té previst d’estar a la Plaça del Baró de Güell, a Garraf, el diumenge 26 de març de 10:30h a 13:30h. Posteriorment, la versió adaptada d’aquesta mostra quedarà instal·lada al Mercat municipal, del dimarts 28 al dissabte 1 d’abril.