Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació ciutadana

La ciutadania de Sitges podrà participar en l’audiència pública telemàtica d’aquest dijous sobre el coronavirus

L’Audiència pública telemàtica es realitzarà aquest dijous, 9 d’abrilen streaming, a partir de les 17 hores a través del canal de youtube de l’Ajuntament de Sitges. Durant la sessió es respondran tots els dubtes que la ciutadania tingui sobre la Covid-19. Per participar-hi, cal enviar les preguntes abans del dimecres, 8 d’abril, al correu electrònic participacio@sitges.cat.

Després de celebrar el primer ple telemàtic de la història de l’Ajuntament de Sitges a causa del coronavirus, aquest dijous es realitzarà la primera audiència pública també de manera telemàtica pel mateix motiu.

La regidoria de Participació ciutadana impulsa aquesta iniciativa per resoldre dubtes i inquietuds sobre la pandèmia de  la covid-19 i amb aquesta voluntat convoca aquesta sessió que es podrà seguir en streaming al canal de youtube de l’Ajuntament de Sitges a partir de les cinc de la tarda.

Les sitgetanes i els sitgetans que vulguin participar-hi poden enviar les seves preguntes a través del correu electrònic participacio@sitges.cat abans del dimecres 8 d’abril. Al llarg de la sessió es respondran les qüestions sobre l’evolució del coronavirus plantejades per les veïnes i els veïns de la vila.

 DIJOUS 9 D'ABRIL

A les 17 hores

YouTube de l'Ajuntament de Sitges

>Fes la teva pregunta per correu electrònic a participacio@sitges.cat abans de dimecres 8 d'abril