Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació Ciutadana

La pàgina web de l’Ajuntament de Sitges és distingida amb el Segell Infoparticipa 2022

El guardó és un reconeixement a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local.

La pàgina web de l’Ajuntament de Sitges (www.sitges.cat/governobert)  és distingida amb el Segell Infoparticipa 2022 a la qualitat i transparència de la comunicació pública local. La regidora de Participació i Transparència, Elisabeth Pérez, ha recollit el premi en un acte celebrat aquest dilluns a Bellaterra, i ha assegurat que “és un reconeixement a la feina feta durant mesos per reforçar la transparència i la qualitat de la informació que publiquem al web municipal. Això és una obligació que tenim des de l’administració local i aquest reconeixement ens ajuda a mantenir la nostra voluntat de garantir a la ciutadania el dret d’accés a la informació pública”.

El guardó està atorgat pel grup de recerca Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència (ComSET) de la UAB com a reconeixement a la transparència informativa dels webs de les institucions. La pàgina web ha estat avaluada a partir de 52 indicadors establerts pel (ComSET), mirant que el contingut permeti a la ciutadania conèixer qui són els seus representants polítics, com es gestionen el recursos col·lectius i econòmics i quines són les eines de participació ciutadana.

Sitges ha obtingut un 92% d’indicadors positius, fruit del treball coordinat entre diferents departaments, com Comunicació i Tecnologia, i liderats pel Departament de Participació i Govern Obert, que ha permès oferir una informació ordenada, transparent, entenedora i fàcilment accessible per la ciutadania.

Galeria d'Imatges