Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Jornada 'Eines i alternatives de finançament al sector cultural i creatiu

Una jornada per a entitats, empreses, professionals o emprenedors del món creatiu o de les industries culturals. Cal inscripció prèvia.
La jornada té per objectiu donar a conèixer les diferents eines, recursos i serveis per tal d’impulsar l’emprenedoria en el sector cultural i creatiu tant des d’una vessant pública com privada. La idea és incrementar les possibilitats de finançament amb eines que ens ajuden a posar en marxa un nou projecte.

La jornada s’adreça principalment a entitats, empreses, professionals o emprenedors del món creatiu o de les industries culturals en àrees com les arts escèniques i espectacles, gestió d’activitats culturals, producció audiovisual, música o creació videojocs, professionals de la publicitat, fotografia, disseny gràfic, moda, arts gràfiques, arts visuals, premsa, etc.

Programa:

09.00h. - Recepció dels assistents.
09.15h. - Benvinguda i presentació de la jornada a càrrec de la regidora de Promoció Econòmica, Turisme i Platges, Aurora Carbonell iAbella.
09.30h. - El Cercle Local d’Inversors. Presentació a càrrec de Francesc Carles, tècnic local de l’Àrea d’Empresa i Teixit Productiu del NODE Garraf.
· El Cercle Local d’Inversors.
· Guia pràctica per fer mes atractiu el pla d’empresa.
10.00h. - Campanyes de crowdfunding a càrrec de Valentí Acconcia, expert i autor del llibre “Les 20 regles d’or del crowdfunding”.
· Les fases de la campanya.
· 3 casos d’èxits.
· 3 regles d’or.
10.45h. - Presentació de la Plataforma Patrocina'M, a càrrec d’Antonio Lamas Cortés, CEO i Fundador de la Plataforma Patrocina'M
11.00h. – 11:20h. Pausa Cafè i espai d’interrelació entre els assistents.
11.20h. - Sessió informativa a càrrec de Sergi Orobitg, tècnic del Servei de Desenvolupament Empresarial de l’Institut Català de les Empreses Culturals sobre les eines que hi ha a disposició del SDE Sector Cultura per al creixement professional i empresarial. Els 3 eixos d’actuació:
a. La Formació
b. La Consultoria Cultura
c. L’Espai d’Assessorament Cultura
11.40h. - Mònica Garcia Massagué, Sots-directora de la Fundació del Festival
Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges.
Presentarà el llibre: Quan val una pel·lícula? Una guia per valorar la
taxació del producte audiovisual.
12.00h. - Espai de debat i preguntes del públic assistent.
  • Quan 20/03/2018 de 09:00 a 12:00
  • On Centre Cultural Miramar, Carrer de Bernat de Fonollar, 19, Sitges, 08870
  • Descarregar al seu calendari iCal