Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Nova data! Jornada informativa sobre què és un Marketplace. Avantatges per al comerç de proximitat.

Jornada oberta a totes les empreses de Sitges interessades en ampliar els seus coneixements sobre el funcionament dels marketplace. Durant la sessió es parlarà del marketplace Cliccat i es presentaran els nous avantatges per a les empreses que s'hi adhereixin. Sessió en format telemàtic prevista pel proper dimecres 26 de maig de 2021 de 14:30 h a 15:30 hores.

Formulari d'Inscripcions

L’Ajuntament de Sitges impulsa les accions de foment del comerç local. El departament de Promoció Econòmica va organitzar a finals de 2020 i principis de 2021 tres jornades informatives per a explicar el funcionament i els avantatges dels marketplace per al comerç de proximitat. Aquesta és la quarta sessió, que s'organitza amb la finalitat d'arribar al màxim d'empreses, sobretot per a totes aquelles que els va resultar impossible assistir. Aquestes sessions informatives es desenvolupen en format telemàtic per imperatiu de la crisi sanitària causada per la pandèmia del Covid-19.

Jornada dirigida als establiments de Sitges interessats en ampliar els seus coneixements sobre el funcionament i els avantatges dels marketplace.

 

 

Unirse a la reunión Zoom

https://zoom.us/j/96983868759?pwd=dE5UMTVZRVljc0pFNmtiVDZqeUFXZz09

 

ID de reunión: 969 8386 8759

Código de acceso: 902167