Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Nova data! Jornada informativa sobre què és un Marketplace. Avantatges per al comerç de proximitat.

Jornada oberta a totes les empreses de Sitges interessades en ampliar els seus coneixements sobre el funcionament i els avantatges dels marketplace. Durant la sessió es parlarà del marketplace Cliccat que s'implantarà a Sitges amb la finalitat de promocionar i impulsar el comerç i serveis de proximitat. Sessió en format telemàtic prevista pel proper dilluns 18 de gener de 2021 de 14h a 15h.

Formulari d'Inscripcions

L’Ajuntament de Sitges impulsa les accions de foment del comerç local. El departament de Promoció Econòmica va organitzar a finals de 2020 dues jornades informatives per a explicar el funcionament i els avantatges dels marketplace per al comerç de proximitat. Aquesta és la tercera sessió, que s'organitza amb la finalitat d'arribar al màxim d'empreses, sobretot per a totes aquelles que els va resultar impossible assistir. Aquestes sessions informatives es desenvolupen en format telemàtic per imperatiu de la crisi sanitària causada per la pandèmia del Covid-19.

Jornada dirigida als establiments de Sitges interessats en ampliar els seus coneixements sobre el funcionament i els avantatges dels marketplace.

 

El link per a connectar-se a la sessió del proper dilluns dia 18 a les 14h és:
Unir-se a la reunió Zoom
https://zoom.us/j/91733786856?pwd=Y0g5dFRkN2VqR1RBbmd0YU4ydG5iQT09

ID de reunió: 917 3378 6856
Codi d’accès: 263650