Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Reflexions a la Setmana de la Malvasia de Sitges

9:30 –10:30 h. Malvasia de Sitges, Playa de Oro

De l’enoturisme en un entorn de sol i platja al turisme regeneratiu

11:00 A 12:00 h Malvasia de Sitges i slow food

De la protecció de la varietat com un Baluard a la consideració d’un vi net, just i bo

12:15h a 13:15h La Malvasia de Sitges i el canvi climàtic

Els perquès d’aquesta varietat adaptada que té resistència al canvi climàtic

Entrada: 3€, Inscripció prèvia a Entrápolis

  • When 17/11/2023 de 09:00 a 15:00
  • Organitzador Acte organitzat amb la col·laboració de l’Escola d’Hostaleria Joan Ramón Benaprès i Slow Food Penedès Garraf
  • Descarregar al seu calendari iCal