Setmana de la Malvasia amb Macarons: el maridatge més dolç
- https://www.sitges.cat/serveis/promocio-economica/actualitat/agenda/setmana-de-la-malvasia-amb-macarons-el-maridatge-mes-dolc
- Setmana de la Malvasia amb Macarons: el maridatge més dolç
- 2023-11-18T12:00:00+01:00
- 2023-11-18T14:00:00+01:00
- Oui, els macarons són una delícia típica de França; no els confonguis amb els que s’escriuen amb dues erres. Combina dos productes selectes: Malvasia de Sitges i aquest dolç en forma de galeta, amb dues tapes de farina d’ametlla cuita com un merengue, farcides de ganache, o cremes de diferents gustos. En una paraula: opulència. Un duet conduït per un altre parella: la sommelier Nika Shevela i la xef pastissera Ruth Gou. Gaudeix d’aquests dos luxes delicats, fets artesanals, i amb un context històric i territorial apte per a amants del dolç.
Oui, els macarons són una delícia típica de França; no els confonguis amb els que s’escriuen amb dues erres. Combina dos productes selectes: Malvasia de Sitges i aquest dolç en forma de galeta, amb dues tapes de farina d’ametlla cuita com un merengue, farcides de ganache, o cremes de diferents gustos. En una paraula: opulència. Un duet conduït per un altre parella: la sommelier Nika Shevela i la xef pastissera Ruth Gou. Gaudeix d’aquests dos luxes delicats, fets artesanals, i amb un context històric i territorial apte per a amants del dolç.
Entrada: 28€, inscripció prèvia Entrápolis
- When 18/11/2023 de 12:00 a 14:00
- Where Centre d'Interpretació de la Malvasia
-
Descarregar al seu calendari
iCal