Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Setmana de la Malvasia amb Macarons: el maridatge més dolç

  • Setmana de la Malvasia amb Macarons: el maridatge més dolç
  • 2023-11-18T12:00:00+01:00
  • 2023-11-18T14:00:00+01:00
  • Oui, els macarons són una delícia típica de França; no els confonguis amb els que s’escriuen amb dues erres. Combina dos productes selectes: Malvasia de Sitges i aquest dolç en forma de galeta, amb dues tapes de farina d’ametlla cuita com un merengue, farcides de ganache, o cremes de diferents gustos. En una paraula: opulència. Un duet conduït per un altre parella: la sommelier Nika Shevela i la xef pastissera Ruth Gou. Gaudeix d’aquests dos luxes delicats, fets artesanals, i amb un context històric i territorial apte per a amants del dolç.
Oui, els macarons són una delícia típica de França; no els confonguis amb els que s’escriuen amb dues erres. Combina dos productes selectes: Malvasia de Sitges i aquest dolç en forma de galeta, amb dues tapes de farina d’ametlla cuita com un merengue, farcides de ganache, o cremes de diferents gustos. En una paraula: opulència. Un duet conduït per un altre parella: la sommelier Nika Shevela i la xef pastissera Ruth Gou. Gaudeix d’aquests dos luxes delicats, fets artesanals, i amb un context històric i territorial apte per a amants del dolç.

Entrada: 28€, inscripció prèvia Entrápolis

  • When 18/11/2023 de 12:00 a 14:00
  • Where Centre d'Interpretació de la Malvasia
  • Descarregar al seu calendari iCal