Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

100 joves sitgetans treballen com a figurants en el rodatge d’un film amb Veronica Echegui i Rossy de Palma

La pel·lícula és una producció holandesa i belga que té Sitges com una de les ciutats on es desenvolupa l’acció.

Prop de 100 joves sitgetans treballaran com a figurants en una pel·lícula que roda algunes de les seves escenes a Sitges avui i demà.  Els nois i noies que apareixeran al film van participar la setmana passada en un càsting que es va convocar a l'Espai Jove de l'Ajuntament de Sitges. El seu paper serà simular que estan a la sortida d'una discoteca.

El llargmetratge és una comèdia romàntica que porta per títol &Me i és una producció holandesa i belga. L'argument es basa en una novel·la de l'escriptor holandès Oscar van den Boogaard, un llibre d'èxit que s'ha publicat a Holanda, Bèlgica, França, Alemanya, Regne Unit, Estats Units i Canada.

Una part de la trama de &Me passa a la Blanca Subur ja que la pel·lícula parla de tres ànimes solitàries, procedents de Sitges, Berlín i Amsterdam que proven d'interrelacionar-se a Brussel·les, la ciutat de la unió.  Per aquest motiu, l'equip de rodatge és al municipi durant dos dies. Els espais escollits per a gravar ahir van ser els hotels El Xalet i El Noucentista, i el bar Sirka; i avui l'equip es desplaçarà a la Fragata. Entre el repertori d'actrius i actors  destaquen Veronica Echegui amb el paper de sitgetana, Rossy de Palma i Rafael Cebrian.
  
El rodatge ha estat gestionat per la Sitges Film Office, el programa de l'Agència de Promoció Turisme de Sitges, creat per coordinar, assessorar i gestionar totes aquelles propostes de filmacions i / o reportatges fotogràfics que  es vulguin dur a terme al municipi.