Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Notícies

La regidoria de Promoció Econòmica organitza un taller de networking empresarial

El taller es farà telemàticament el 12 d’abril a partir de les 15.30 h i s’adreça a comerços, professionals, empreses, autònoms o comercials que vulguin millorar les seves habilitats per incrementar o estar més connectats amb la seva xarxa de contactes i, alhora, generar sinergies amb altres poblacions per ampliar les seves oportunitats de negoci. El termini de les d'inscripcions per participar en el taller finalitza el 7 d'abril.

L’Ajuntament de Sitges obre una convocatòria per formar part de la Fira-mercat d’artesania i regals

Es convoquen 17 parades, 5 de les quals estan reservades per a persones en situació d’especial vulnerabilitat social i que tinguin un informe de serveis socials de l’Ajuntament. Les sol·licituds per vendre productes artesanals, fets a mà i creatius, es poden presentar de manera telemàtica del 23 al 29 de març a la pàgina web municipal sitges.cat. La Fira tindrà lloc de l’1 d’abril al 30 de setembre de 2021.

L’actuació al Mercat Municipal allarga el termini de finalització d’obres fins principis d’abril

Les inclemències del temps (pluges, alt nivell d’humitat, baixes temperatures) han impedit l’aplicació del tractament d’impermeabilització i la substitució de les lames de la façana nord de l’edifici tal com estava previst en el calendari inicial. Per aquest motiu, aquesta actuació finalitzarà el 12 de març.   En paral·lel,  ja ha començat la reparació total de la marquesina perimetral, una actuació que no estava prevista al projecte inicial, i també les actuacions vinculades amb els acabats generals, que preveu acabar 6 d’abril.

Carregant resultat