Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Notícies

L’Ajuntament de Sitges prepara noves compensacions i ajudes per als sectors econòmics

De moment, l’Ajuntament ha destinat 700.000€ a empreses, autònoms i entitats sense ànim de lucre i ha iniciat el pagament de les primeres les convocatòries resoltes. També es treballa per ampliar els ajuts a establiments afectats per la Covid-19 per compensar les despeses fixes, entre les quals, la taxa de residus comercials per l’aturada del servei durant el confinament, del 15 de març al 30 de maig.

Webinar gratuït per a la presentació d’incentius en la restauració i els centres d’estètica i bellesa

L’Ajuntament informa als establiments que realitzin activitats vinculades amb la restauració o amb l’estètica, d’una sessió online que organitza la Generalitat de Catalunya el dilluns 26 d’octubre, a les 12 hores. El seminari servirà per resoldre dubtes sobre els tràmits per sol·licitar els incentius dels 40 milions d’euros dirigits a aquests sectors.

El programa de mentoria Producers Meet Producers presenta el primer llargmetratge

‘El visitant’ és la producció que veu la llum després d’haver participat a la primera edició del programa el 2015. La sisena edició del programa, que promouen la regidoria de Promoció Econòmica i l’Associació de Productors Audiovisuals de Catalunya, en col·laboració amb el Sitges – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, ha comptat amb la participació de 23 productors sèniors i júniors.

Carregant resultat