Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

13 establiments de moda i complements participen en el concurs nacional d’aparadors de The Brandery

Del 9 al 16 de juny aquestes mateixes botigues ofereixen un 20% de descompte en productes seleccionats presentant la targeta The Brandery Shopping Card.

Sitges celebrarà del 15 al 17 de juny el Sitges Fashion Weekend, un festival que omplirà el cap de setmana de moda i noves tendències. En aquest mateix marc, 13 establiments de Sitges de moda i complements participen en un concurs nacional d'aparadors organitzat per The Brandery, el saló de moda urbana de Barcelona. Així, aquest concurs es converteix en el nexe d'unió entre 2 esdeveniments del món de la moda.

Durant tot el mes de juny les botigues participants, estaran identificades amb adhesius al seu aparador. A més entre el 9 i 16 de juny també ofereixen descomptes del 20% en articles seleccionats a les persones que comprin amb la targeta The Brandery Shopping Card. Per aconseguir-la, es pot fer a través de la revista Yo Dona, i de l'aplicació de Facebook de The Brandery, a partir del dissabte 9 de juny.

L'objectiu és  dinamitzar el sector de la moda amb idees creatives i amb avantatges per als clients. Al mateix temps, també és un incentiu per a les botigues per promoure els seus establiments.

Botigues participants

Baluard Joies, Cavallet Blau, Cabeli, Conchi Issue, Toni Vartrano, Coso, Kraf, Sala Joiers, Inaures joyas, Nissyros, Pulcinella, Zap Zap i Onnaibiza.