Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

20 dels millors ballarins de tango del món, al Festival Internacional de Tango de Sitges

Comença la dinovena edició del certamen de Sitges amb els millors ballarins i que s’allargarà fins diumenge.

El Festival Internacional de Tango de Sitges arriba enguany a la seva XIX edició, i se celebra entre els dies 18 i 22 de juliol. El certamen s'ha convertit en el més antic d'Europa i el més cosmopolita del seu gènere. Hi ha inscrits de 56 nacionalitats diferents. La seva programació s'estructura en tres eixos: Les classes de ball per a tots els nivells, els diferents espectacles, i les nits de ball que s'organitzen en diversos punts i horaris durant els 5 dies de festival. Enguany hi haurà també una exposició fotogràfica.  El Festival compta amb el suport de l'Institut Nacional de Promoció Turística del Ministeri de Turisme de la República Argentina, l'Ajuntament de Sitges i l'Agència de Promoció Turisme de Sitges.

L'espectacle central del festival, Tango con las estrellas portarà a Sitges els millors ballarins del món de tango, entre el quals hi figura la icona  del tango dels últims 30 anys , Miguel Angel Zotto. La música serà en directe amb l'orquestra  típica Ensemble  Hyperion. L'espectacle serà als Jardines de Terramar, el dissabte 21 de juliol a les 22.00 h. tot i que les portes s'obriran una hora abans, ja que al bar del recinte hi haurà la possibilitat de degustar productes argentins. El preu de l'entrada és de 25€ i es pot comprar a l'Oficina d'Informació Turística de la plaça de l'estació, i els socis del Tresc, a través del web del club. Per anar fins als Jardins de Terramar també hi haurà un servei d'autobús que sortirà del Passeig de la Ribera cantonada amb Avinguda Sofia.


El Director del Festival, Fernando López del Amo, diu que, referent als Jardins de Terramar com a nou espai, “aquest canvi, ens donarà més qualitat, tindrem una millor pista de ball i  un  marc privilegiat. D'aquesta manera es fa realitat un vell somni de la direcció del Festival i per tant estem molt satisfets”. 

Classes de ball
Hi haurà classes per a tots els nivells: Iniciació, mig, mig – avançat, avançat i professional, i es duran a terme en diverses sales situades Edifici Miramar, a l'Escorxador i al Casino Prado. Hi ha possibilitat de comprar un abonament per un curs, i abonament per un curs + milongas (nits de ball).

Nits de ball
Del 18 al 22 de juliol, els Jardins de Terramar com escenari per acollir les nits de ball, és una de les novetats de l'edició d'enguany. Com en el cas de l'Espectacle central, també hi haurà autobús per desplaçar-se fins al recinte. 

 • Horaris Nits de ball:
  Dimecres dia 18 de les 22.30 a les 02.00 hores
  Dijous dia 19 de les 22.30 a les 02.00 hores
  Divendres dia 20 de les 22.30  a les 02.30 hores
  Dissabte dia 21 de les 24.00 a les 03.30 hores
  Diumenge dia 22 de les 22.30  a les 02.00 hores

Tango- platja
Milonga sobre la sorra. Del 19 al 22 de juliol, a la Platja Sant Sebastià

 • Horari: De les 19.00 a les 21.00 hores

Milonga del clarejar
Totes les matinades, al Passeig de la Ribera (alçada amb el carrer Espanya) Ball tradicional per acompanyar la sortida del sol. Activitat gratuïta per als participants del festival.

 • Horari: Des de que finalitzen les nits de ball als Jardins de Terramar fins a les 08:00 h.

Exposició de fotografies
Del 16 al 22 de juliol, al Saló Blau del Palau Maricel
Argentina, late con vos. Exposició de fotografies sobre Argentina, organitzada per l'Institut Nacional de Promoció Turística del Ministeri de Turisme de la República Argentina, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sitges. 

 • Horari: De 12.00 h a 14.00 h i de 17.00 a 20.00 h. Dissabte i diumenge, obrirà una hora abans, a les 11.00 h.
  Entrada gratuïta.