Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

800 persones participen en l’acte central del Gin Festival de Sitges

L’anglès Tom Dyer guanya la primera edició del Radical Flair Challenge, el campionat de cocteleria acrobàtica, i venç l’actual campió del món, el polonès Marek Pouslovzky.

La segona edició del Gin Festival ha tancat amb un èxit de participació, amb més de 800 persones assistents a l'acte central al Sitges Centre de Disseny, divendres passat a la tarda. Durant les 5 hores que va estar obert el recinte, els participants van poder conèixer 31 marques diferents de ginebra, 9 de tònica, assistir a màster classes d'elaboració de combinats, i admirar les demostracions i acrobàcies dels millors barmans de la península.

El festival va començar dijous amb la primera edició del Concurs internacional de Flairbartending, cocteleria acrobàtica, al Passeig de la Ribera. El guanyador va ser l'anglès Tom Dyer que es va imposar inesperadament a l'actual campió del món, el polonès Marek Pouslovzky. L'escenari es va situar al Passeig de la Ribera, i així durant tot el dia els ciutadans van poder gaudir de l'espectacle acrobàtic de barmans vinguts de tot Europa i Estats Units.

Una altra de les novetats d'enguany del Gin Festival ha estat el gintour convocat dissabte a la nit, amb la col·laboració dels establiments del carrer 1r de maig i altres bars i cocteleries de Sitges. La iniciativa també ha tingut molt bona acceptació i durant tota la nit aquests establiments van servir combinats amb diferents marques de ginebra. 

La segona edició del certamen s'ha celebrat a Sitges del 31 de maig al 3 de juny amb un ampli programa d'activitats. El festival ha comptat amb el recolzament de l'Ajuntament de Sitges i l'Agència de Promoció Turisme de Sitges.