Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Apple Time i Carlos Gutiérrez omplen les nits dels SitgesGreenSound

Doble sessió a les 20h i a les 23h del passat dissabte i doble èxit d’assistència en els concerts de Apple Time i Carlos Gutiérrez al festival SitgesGreenSound al Port de Sitges Aiguadolç.

Tres hores de bona música gratuïta al aire lliure que van animar al públic assistent i la nit del port. Un excel·lent repertori de jazz seguit de un fantàstic cantautor de rock van aconseguir arrencar l'ovació del públic assistent, tot vora el mar, amb la posta de sol i sota la llum de les estrelles. 

Però aquí no s'acaba el festival del SitgesGreenSound, el proper dissabte 14 de juliol torna encara amb més força amb un altre doble concert amb dos espectaculars grups en constant projecció. A les 20h Soma Club que repeteix per segon any consecutiu després de l'èxit de la passada edició. A les 23:30h per allargar més les nits d'estiu del Port de Sitges, Mayday Manouche ens apropa el millor  gypsy jazz o el jazz manouche, amb un contrabaix farà que el swing camini fins a la màxima potència. Penúltim dia del SitgesGreenSound on tothom s'hi pot apropar de forma gratuïta, més informació: www.fundacioportdesitges.com .