Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Arrenquen un any més els Concerts de Mitjanit 2012 amb moltes novetats

Concerts de Mitjanit, arriba amb més novetats que cap altre any, amb noves seccions i nou cartell, mantenint l’essència de les anteriors edicions però ampliant la seva oferta.

Així, aquest any el festival proposa una programació dividida en dues seccions; la ja tradicional Concerts de Mitjanit - presentant la seva novena edició - i OFF Concerts de Mitjanit, una nova iniciativa amb una oferta gratuïta per tal d'apropar la música a tots els públics.

La violinista María Florea acompanyada per la pianista gironina María Canyigueral són les encarregades d'inaugurar la novena edició dels Concerts de Mitjanit el 20 de juliol a les 20:30h al Saló d'Or del Palau Maricel de Sitges. Ambdues artistes delectaran el públic amb la interpretació de peces dels compositors internacionals Bach, Beethoven i Paganini, i els catalans Mompou i Toldrà. El concert representa una nova generació d'artistes que s'està consolidant de manera molt sòlida.

Per a més informació o compra d'entrades, ja que l'aforament és limitat, dirigir-se a www.concertsdemitjanit.com, al 938114041 o a les oficines tant de la Fundació Cultural del Port de Sitges Aiguadolç i a l'Oficina d'Informació Turisme de Sitges.