Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Best Sitges posa en marxa un nou web

El club de comerç i gastronomia de l’Agència de Promoció Turisme de Sitges publica el seu nou web www.bestsitges.cat

Impulsar, dinamitzar i potenciar els sectors del comerç i la gastronomia amb una única marca. Amb aquest objectiu, el club de comerç i gastronomia de l'Agència de Promoció Turisme de Sitges, Best Sitges, ha renovat el seu web www.bestsitges.cat  per donar un nou format i una nova imatge. De moment, el web està en tres idiomes, català, castellà i francès. 

www.bestistges.cat es tracta d'un espai on-line més dinàmic i flexible que permet actualitzar els continguts de forma permanent i obtenir major visibilitat i qualitat. Cada comerç i restaurant associat al club té la seva pròpia fitxa amb imatge, informació, categorització de continguts i situació sobre el plànol de Sitges.

Ara que s'inicia l'època de rebaixes, el web vol difondre l'oferta comercial i gastronòmica de qualitat de la vila, i alhora incentivar i implicar al públic local perquè coneguin de més a prop l'oferta del municipi. Actualment hi ha informació de  81 establiments (41 dels quals són botigues i 40 restaurants) que formen part del club de producte Best Sitges.

El president de la Federació de Comerciants i Empresaris de Sitges, Enrique Fuertes, afirma que “el web és una eina de reforç de promoció davant un període de rebaixes que aquest any comença amb molt d'stock i amb moltes possibilitats d'adquirir productes singulars i a molt bon preu”.

La nova estructura del web Best Sitges va en concordança amb el web del club de producte Sitges Convention Bureau, el programa Turisme de Negocis. Aquest ha estat un primer pas per unificar la imatge dels diferents clubs de producte de l'Agència de Promoció Turisme de Sitges. En una segona fase hi ha la voluntat de dotar de més valor afegit i des de l'ens es treballa per incorporar-hi noves eines que aportin més funcions a aquesta pàgina web.