Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Bona acollida de les 'Converses amb el món' a Nivell 10

La nova temporada dels grups de conversa ha començat amb vuit grups d’anglès de diferents nivells i properament es posaran en marxa nous grups d’altres llengües.

Els grups de conversa que ha posat en marxa el CIES Nivell 10 han  tingut molt bona acollida. Aquesta setmana han començat les sessions vuit grups d'anglès de diferents nivells i en els propers dies i progressivament començaran nous grups d'altres llengües com català, castellà, francès i italià.

L'activitat s'adreça a les persones que formen part de la borsa de treball del centre, en recerca o millora de treball, i als usuaris del servei d'emprenedoria i empresa de Nivell 10. L'objectiu és que persones que coneixen l'idioma puguin practicar la conversa i millorar les oportunitats laborals. Les persones que vulguin participar han de fer una prova de nivell de coneixements per tal d'agrupar-los i aprofitar millor la pràctica. 

Converses amb el món té una durada de quatre mesos i de cara al mes de febrer s'iniciarà una nova temporada amb nous cursos.

Les persones interessades, tant voluntàries per a la conducció dels grups com per participar en els grups de conversa, poden apropar-se al CIES Nivell 10, on se'ls informarà sobre aquest projecte solidari.