Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Casa Bacardí Sitges celebra el 2n aniversari amb una Jornada de Portes Obertes

Durant aquests dos anys Casa Bacardí ha acollit al voltant de 34.000 visites, i ha col·laborat amb esdeveniments com el Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges i la Sitges Fashion Weekend.

CASA BACARDÍ Sitges va celebrar ahir dissabte el segon aniversari, amb una Jornada de Portes Obertes, on el públic va realitzar una visita guiada que va cloure amb un cóctel, que va poder degustar a la terrassa

Durant aquests dos anys Casa Bacardí ha acollit al voltant de 34.000 visites, centrades especialment en els grups d'empresa que busquen una experiencia personalitzada. Entre els visitans destaquen el gran volum de visitants internacionals (90%), on els més freqüents són els turistes francessos i tambè els rusos.

A més del coneixement històric de Facundo Bacardí, els visitants valoren la possibilitat de poder degustar i realitzar els propis còctels, en finalitzar el recorregut de l'exposició.
 
Al llarg d'aquests dos anys Casa Bacardí ha acollit events molt diversos com els concursos de cocteleria, presentacions de revistes i col·laboracions amb esdeveniments com el Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges i la Sitges Fashion Weekend, entre d'altres.
 
La celebració del 2n aniversari de CASA BACARDÍ coincideix amb un altre especial de la Companyia. I és que BACARDÍ commemora el 150è aniversari de la seva Fundació a Santiago Companyia a Santiago de Cuba, on Don Facundo va adquirir una petita destilería el 1862.