Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Cites ràpides per trobar personal en diferents sectors el proper 6 de març

Cites ràpides per trobar personal en diferents sectors el proper 6 de març
Cites ràpides per trobar personal en diferents sectors el proper 6 de març
Les empreses participants tindran 5 minuts per entrevistar els aspirants que s’han interessat per les seves ofertes. Segons el perfil laboral de les persones interessades podran escollir entre més de 20 llocs de treball que busquen empreses del territori relacionades amb l’hostaleria, la neteja, l’atenció al client, el comerç socionanitari, entre altres ocupacions.

El Centre d’Iniciatives Econòmiques de Sitges (CIES) Nivell 10 organitza el 6 de març una nova edició de les Cites Ràpides amb l’objectiu de posar en contacte empreses que busquen personal del territori i persones que cerquen feina o bé perquè volen millorar el seu lloc de treball. La jornada es realitzarà de 09.00 a 14.00 h i permetrà a les empreses participants poder entrevistar durant 5 minuts persones interessades per les seves ofertes de treball.

Segons el perfil laboral de cada participant podrà escollir entre més de 20 llocs de treballs relacionats amb l’hostaleria, la neteja, l’atenció al client, el comerç, l’àmbit sociosanitari, entre d’altres.

Per poder participar a les Cites Ràpides cal fer reserva prèviament i registrar-se a través d’aquest enllaç: Registre Cites Ràpides CIES Nivell 10.

Un cop la persona s'hagi registrat, el personal del CIES Nivell 10 explicarà a cada participant en detall el funcionament de la jornada i qualsevol dubte que puguin tenir. 

 

Cites Ràpides Nivell 10

6 de març  

de 9.00 a 14.00h 

Centre Cultural Miramar (C/de la Davallada, 12)