Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Coca-Cola grava a Sitges l’anunci de l’estiu

L’impacte econòmic per al municipi del rodatge es calcula que serà de 100.000 euros, tant en taxes municipals com en serveis que es contracten a empreses privades.

Coca-Cola gravarà entre dijous i divendres el seu espot publicitari d'estiu a Sitges. Els escenaris escollits són carrers del casc antic, el Passeig de la Ribera i principalment la platja de la Fragata on es desenvoluparà gairebé tota l'acció. En el rodatge també hi treballaran prop de 100 sitgetans, una vuitantena de joves i una vintena de persones d'entre 50 i 70 anys. 

Sitges es converteix durant 2 dies en un plató i aquesta acció deixarà al municipi prop de 100.000 €, una part en taxes municipals però majoritàriament a empreses privades ja que la producció de l'espot ha comportat el lloguer d'espais privats, llanxes, càterings, nits d'hotel, serveis de taxi i la contractació de 100 extres.

Davant d'aquestes xifres, el Regidor de Turisme de l'Ajuntament de Sitges, Jorge Carretero, diu que “en èpoques difícils com l'actual, que Sitges es pugui beneficiar d'inciatives com aquest rodatge, és una molt bona notícia. D'una banda es dóna feina a moltes persones i empreses, i de l'altra, Sitges es promociona i es posiciona”. 

Un dels moments àlgids del rodatge serà el que correspondrà al final de l'anunci i que es filmarà divendres entre les 6 de la tarda i les 10 del vespre. Es tracta d'un concert del discjòquei Carlos Jean que tindrà lloc en una plataforma adossada a la passarel·la del Club Nàutic. Tot i que el públic no podrà baixar a sorra de la platja a sentir el concert perquè s'estarà rodant, si que es permetrà que qui vulgui el pugui seguir des del Passeig. Qui vulgui escoltar ja la música ho pot fer a http://carlosjean.cocacola.es

La coordinació del rodatge a Sitges va a càrrec de la Sitges Film Office, el programa de l'Agència de Promoció Turisme de Sitges creat per coordinar, assessorar i gestionar totes aquelles propostes de filmacions i / o reportatges fotogràfics que  es vulguin dur a terme al municipi.  La productora responsable de la gravació de l'anunci és Las películas del índio.