Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Comença el segon curs d’alfabetització digital inclòs en el programa Connecta’t

10 alumnes van començar ahir el curs 'Eines per a la recerca de feina', que ha de proporcionar als alumnes els coneixements necessaris per facilitar la cerca de feina a Internet.

El segon mòdul del programa Connecta't 2012 d'alfabetització digital, "Eines per a la recerca de feina", va començar ahir dimecres als CIES Nivell 10 amb 10 alumnes. El curs finalitzarà el 5 de novembre, tot i que ja s'han concertat dues convocatòries més del curs, una al novembre i la segona al desembre.

El programa Connecta't ofereix dues modalitats formatives que s'imparteixen de forma presencial al CIES Nivell 10, "Introducció a l'entorn informàtic" i "Eines per a la recerca de feina". La formació té una durada de 15 hores en cadascun dels cursos, repartides en cinc dies amb classes els dilluns, dimecres i divendres, de les deu a una del migdia.

El 80% dels alumnes que participen en el mòdul "Eines per a la recerca de feina" procedeixen del curs "Introducció a l'entorn informàtic", que va finalitzar dilluns passat amb el lliurament de certificats d'assistència, a càrrec del regidor de Turisme, Comerç i Ocupació, Ferran I. Llombart.

Aquest és el segon any que Nivell 10 s'adhereix al programa Connecta't, que impulsat per la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya i Càritas, utilitza el tema de l'ocupació per aprendre informàtica a nivell d'iniciació. L'objectiu és que els alumnes aprenguin a utilitzar tant l'ordinador com Internet per dissenyar el seu currículum, per fer una carta de presentació o per cercar feina.