Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Comença una temporada del bus El Garraf dels Sentits amb més sortides i un canvi de recorregut

Dissabte va acabar la temporada d’hivern amb un augment de participants i amb una valoració molt positiva de la proposta.

La ruta turística El Garraf dels Sentits inicia el dissabte 9 de juny una nova temporada amb un augment de la periodicitat de les sortides i amb un canvi de recorregut. Aquest serà el primer estiu que estarà en marxa. Tot i que en un principi no estava previst, s'ha decidit mantenir la proposta durant els mesos de juny, juliol i agost per la creixent demanda que hi ha d'aquest producte. Segons explica el regidor de Turisme de l'Ajuntament de Sitges, Jorge Carretero, “l'objectiu és donar continuïtat a aquest producte turístic que acosta al visitant al paisatge, al patrimoni, als productes de la terra  i a la història de la comarca del Garraf. Estem donant un valor afegit al turisme de sol i platja “.

Precisament per enriquir el contingut històric a aquesta proposta, s'ha afegit al recorregut la visita al Centre d' Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes, una  masia del segle XIX que dóna l'oportunitat de conèixer el llegat patrimonial de fa dos segles. En aquest punt s'ofereix també la degustació de dolços del Garraf i la Malvasia de Sitges. La sortida es complementa amb la vista del celler de la masia centenària Can Ramón Viticultors del Garraf, on s' elaboren vins al peu de la muntanya del Montgròs i la degustació d'aquests vins.

El bus El Garraf dels Sentits és una iniciativa de l'Agència de Promoció Turisme de Sitges i de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic i Ocupació de l Diputació de Barcelona, a través de la Delegació de Turisme, conjuntament amb Node Garraf, Agència de Desenvolupament.

Temporada d'hivern
La temporada d'hivern, que ha anat de març a maig, va finalitzar dissabte passat amb una valoració molt positiva, ja que al llarg de les 7 sortides programades, han comprat l'excursió, 91 persones. Aquesta xifra representa un  augment del 36% respecte a la temporada de tardor. Referent al perfil de l'excursionista que compra aquesta ruta, el 60% són turistes de proximitat, procedents  principalment de Barcelona i les seves rodalies, mentre que el 40% són turistes estrangers.

Reserves
Per reservar l'excursió es pot fer directament a l'Oficina d'Informació Turística de Sitges, a la plaça Eduard Maristany, o bé per internet al web www.sitgestur.cat. El preu de l'excursió és de 25€ per als adults, 19€ per als jubilats i infants de 7 a 12 anys; i gratuït per als més petits de 6 anys.

Del dissabte 9 de juny fins al dissabte 25 d'agost, l'excursió sortirà cada dissabte, i d'aquesta data fins al dissabte 3 de novembre, cada 15 dies. L'horari és de 10.30 h a 14.00 h; i tant el punt de sortida com d'arribada és la plaça de l'estació de Sitges.