Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

El 16 de novembre s’instal·larà al Mercat del Dijous un Punt d’Informació i atenció sobre el consum responsable d’aigua

Les persones que visitin l’espai hores podran conèixer consells per estalviar aigua i resoldre dubtes sobre la factura. Alhora també s’obsequiarà amb un difusor per a les aixetes a totes les persones que s’apropin a l’estand.

Davant la situació greu de sequera, l’Oficina Municipal d’Informació a les persones consumidores (OMIC) de l’Ajuntament de Sitges i la companyia d’aigües Agbar instal·laran el 16 de novembre al Mercat del Dijous un Punt d’Informació i assessorament sobre el consum responsable d’aigua. El servei funcionarà de 9 a 14 h per oferir consells sobre com estalviar aigua i per ajudar a entendre les factures relacionades amb aquest subministrament bàsic i escàs.

Durant la jornada, les persones, que visitin l’estand, podran mostrar la seva factura de l’aigua i resoldre dubtes amb un tècnic de la companyia. Alhora en aquest punt d’informació també es repartiran dispensadors d’aigua per regular la pressió de l’aigua a les llars i així contribuir a reduir-ne el consum.   

El Punt d’Informació i atenció sobre consum responsable de l’aigua forma part d’una campanya relacionada amb un dels subministraments bàsics, impulsada per l’OMIC de Sitges en col·laboració amb la companyia Agbar.

Amb el mateix objectiu de conscienciar la ciutadania sobre la importància de preservar l’aigua, el proper mes de gener es faran unes xerrades, adreçades als col·lectius més vulnerables.

Galeria d'Imatges