Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

El Cara a Cara cobrirà un 70% de les ofertes de feina presentades

Obertura del Cara a Cara a càrrec del regidor d'Ocupació i el gerent del Gremi
Obertura del Cara a Cara a càrrec del regidor d'Ocupació i el gerent del Gremi
La primera sessió de les entrevistes ràpides (o Cara a Cara), que organitza l’Ajuntament amb la col·laboració del Gremi d’Hostaleria, se celebra aquest dimarts, 28 de març, amb la posada en contacte de 18 empreses i 170 candidats i candidates. L’objectiu és fomentar l’ocupació i alhora cobrir llocs de feina al sector de l’hostaleria i la restauració.

L’auditori del Miramar-Centre Cultural acull aquest dimarts 18 empreses i al voltant de 170 persones des de les 9 del matí i fins a les 15 h en el marc del Cara a Cara centrat en el sector de l’hostaleria i la restauració. Els candidats i les candidates opten a entrevistes ràpides per trobar feina en diferents àmbits com servei de sala o barra, cuina i neteja d’habitacions, entre altres llocs de treball. Cada responsable d’una empresa disposa de 5 minuts per entrevistar a les persones participants des de les 9 fins a les 15 hores. Entre les empreses participants a la iniciativa, hi ha hotels, restaurants, guinguetes, i empreses de càtering i esdeveniments.

El Cara a Cara continuarà demà dimecres, 29 de març, també de 9 a 15 hores. L’Ajuntament i Gremi van decidir ampliar la jornada inicial d’entrevistes per facilitar la trobada entre persones que busquen feina i empreses que ofereixen llocs de treball, per cobrir les ofertes de feina de Setmana Santa i l’inici de la temporada turística d’estiu. El Gremi d’Hostaleria de Sitges cobrirà un 70% dels llocs de treball presentats al Cara a Cara en les properes setmanes.

L’èxit de participació en aquesta iniciativa fa que l’Ajuntament i el Gremi no descartin tornar a repetir el format ja que diveses empreses i candidats s’han quedat fora del procés per qüestió de terminis d’inscripció. 

Aquesta acció s’emmarca dins del projecte de Suport a l’ocupació en l’àmbit de l’hostaleria i la restauració 2023, impulsat per la regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació i el Gremi d’Hostaleria de Sitges amb el suport del Consell Comarcal del Garraf i la resta dels municipis de la comarca en el marc del Pacte per l’Ocupació del Garraf. 

Galeria d'Imatges