Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

El Cara a Cara s’amplia a dues jornades per l’alta participació de candidats i candidates

Més d’un centenar de persones candidates participaran els dies 28 i 29 de març en les entrevistes ràpides que organitza l’Ajuntament, amb la col·laboració del Gremi d’Hostaleria, per fomentar l’ocupació i alhora cobrir llocs de feina al sector de l’hostaleria i la restauració. Les sessions tindran lloc de 9 a 15 h, a l’auditori del Miramar-Centre Cultural. El Gremi d’Hostaleria de Sitges s’ha compromès i preveu contractar segons els perfils, un mínim del 65% de les persones candidates presentades al Cara a Cara.

Davant l’alta participació d’inscripcions al Cara a Cara, l’Ajuntament de Sitges ha decidit ampliar a dues sessions aquesta iniciativa que es farà els dies 28 i 29 de març al Miramar-Centre Cultural. L’objectiu és facilitar a tothom que s’ha inscrit la possibilitat de fer les entrevistes ràpides per trobar feina. En total es posaran en contacte 17 empreses i més de 170 candidats i candidates que volen optar a  diferents ofertes de treball vinculades als sector de l’hostaleria i la restauració com servei de sala o barra, cuina i neteja d’habitacions, entre altres llocs de treball. Cada responsable d’una empresa disposarà de 5 minuts per entrevistar a les persones participants des de les 9 fins a les 15 hores. Entre les empreses participants a la iniciativa, hi ha hotels, restaurants, “xiringuitos” i empreses de càtering i esdeveniments.

Ajuntament i Gremi han decidit fer les jornades d’entrevistes ràpides per trobar feina al mes de març per facilitar la trobada entre empreses que ofereixen llocs de treball i persones que busquen feina per cobrir les ofertes de feina de Setmana Santa i l’inici de la temporada turística d’estiu.  El Gremi d’Hostaleria de Sitges s’ha compromès i preveu contractar segons els perfils, un mínim del 65% de les persones candidates presentades al Cara a Cara.

Aquesta acció s’emmarca dins del projecte de Suport a l’ocupació en l’àmbit de l’hostaleria i la restauració 2023, impulsat per la regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació i el Gremi d’Hostaleria de Sitges amb el suport del Consell Comarcal del Garraf i la resta dels municipis de la comarca en el marc del Pacte per l’Ocupació del Garraf.