Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

El Centre d’Iniciatives Econòmiques Nivell 10 renova la certificació ISO 9001

El CIES Nivell 10 (Centre d’Iniciatives Econòmiques de Sitges) de l’Ajuntament de Sitges ha aconseguit, un any més, la certificació ISO pels serveis d’ocupació, formació i treball, i intermediació laboral.

El Centre d’Iniciatives Econòmiques de Sitges Nivell 10 de l’Ajuntament de Sitges ha estat reconegut amb l'estàndard internacional que regula els Sistemes de Gestió de la Qualitat (SGC), l’ISO 9001:2015. El centre ha aconseguit, un any més, aquesta certificació que reconeix el sistema de gestió de qualitat, i demostra el seu compromís en els serveis que ofereix, així com per la satisfacció dels seus usuaris.

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de Sitges, Guillem Escolà, remarca que “des de l’Ajuntament apostem per un servei d’ocupació de qualitat i organització excel·lent que permeti cobrir les expectatives i necessitats de totes les persones que cerquen feina. Ajudem als nostres usuaris a tenir feina i, en general, el que perseguim és generar ocupació, i sobretot en aquests moments tant difícils. També estem al costat de les empreses per proporcionar-los les persones més adients per cobrir les seves necessitats. Aquesta certificació obtinguda, tant important a nivell internacional, referma el nostre la nostra línia de treball”.

Des del 2003 es fa una auditoria completa al CIES Nivell 10 cada tres anys i anualment es fan auditories de seguiment del procés. La ISO 9001:2015 fa el seguiment de les accions del Centre tant a nivell intern com extern, de cara a la població que fa ús del servei: usuaris i empreses del municipi, sobretot en la gestió de l’ocupació: programes, cursos, orientació laboral per a les persones. Cada any es marquen objectius i es treballa amb la seva realització. També es fa el seguiment de totes les accions programades, s’analitza i s’avaluen els resultats, i es fan propostes per cobrir les necessitats o nous programes d’acció. És un treball intern que ajuda a l’organització a ser més eficients en el treball i a poder mesurar l’impacte de les accions que es realitzen.

El CIES Nivell 10 (Centre d'Iniciatives Econòmiques de Sitges Nivell 10) està situat al carrer Gabriel Pallarès, 12, i gestiona i ofereix diferents serveis i accions per ajudar a la millora de la formació, de les competències laborals, suport a les empreses i l’emprenedoria, i també, a les persones que cerquen treball.