Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

El Centre d´Iniciatives Econòmiques Nivell 10 reconegut amb la certificació ISO 9001

El CIES Nivell 10 (Centre d’Iniciatives Econòmiques de Sitges – Ajuntament de Sitges) ha aconseguit, un any més, la certificació ISO pels serveis d’ocupació, formació i treball, i intermediació laboral.

El CIES Nivell 10 de l’Ajuntament de Sitges ha estat reconegut amb l'estàndard internacional que regula els Sistemes de Gestió de la Qualitat (SGC), l’ISO 9001:2015. El centre ha aconseguit aquesta certificació que reconeix el sistema de gestió de qualitat, i demostra el seu compromís per la qualitat dels serveis que ofereix, així com per la satisfacció dels seus usuaris.

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de Sitges, Guillem Escolà, destaca que “en aquests moments tan durs, passar una auditoria i aconseguir de nou aquesta certificació ens anima a continuar treballant amb la màxima il·lusió. Aquest reconeixement a l’esforça i a la tasca del servei d’ocupació ratifica que està ben organitzat i compta amb bons procediments per cercar les necessitats del mercat i oferir oportunitats de feina i formació a les persones desocupades”.

El Centre d'Iniciatives Econòmiques de Sitges Nivell 10, situat al carrer Gabriel Pallarès, gestiona i ofereix diferents serveis per ajudar a la millora de l'ocupació, suport a les empreses i l’emprenedoria, i també treballa per oferir suport a les persones que cerquen treball.