Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

El concurs a Instagram per fomentar el comerç de proximitat obsequia els participants amb una bossa sostenible

El premi del concurs és una bossa de roba sostenible amb el lema de la campanya ‘Deixa’t inspirar’ per a les primeres 500 persones que participin. Per aconseguir-la cal fer una compra mínima de 20 € als comerços de Sitges, publicar la fotografia amb l’etiqueta #jocomproasitgesitu? a Instagram i la fotografia del tiquet, i finalment anar al Mercat Municipal on caldrà presentar les dues fotos i el DNI.

La regidoria de Promoció Econòmica té en marxa el concurs de fotografia a Instagram per lliurar a les primeres 500 persones participants una bossa de roba sostenible amb el lema de la campanya “Deixa’t inspirar” per fomentar les compres al comerç local. Per aconseguir l’obsequi cal fer una compra mínima de 20€ als comerços de Sitges, publicar una fotografia a l’Instagram amb l’etiqueta #jocomproasitgesitu? mostrant la compra a un comerç de Sitges i també pujar la imatge del tiquet de compra.  

En total es repartiran 500 bosses de la campanya ‘Deixat’ Inspirar’ que té l’objectiu de fomentar el comerç. Les bosses de tela es lliuraran si es compleixen tots els requisits i només s’entregarà una bossa per persona i tiquet.

Les persones guanyadores de les bosses han d’anar al Mercat Municipal i presentar a través del mòbil la foto publicada a Instagram, la foto del tiquet i el DNI per poder recollir-les de mans dels informadors de l’Ajuntament que hi ha en aquest equipament públic.  L’horari del Mercat Municipal actualment és de dilluns a dissabte de 8.30 a 14 h i, també, dijous i divendres de 17.30 a 20.30 hores.

Aquesta acció forma part de la campanya ‘Deixa’t inspirar’ per fomentar el comerç de proximitat i realçar els valors positius que té el comerç local com és l’atenció personalitzada, el tracte especial i la confiança d’oferir un producte diferenciat i de qualitat. 

 

Procés per aconseguir la bossa 

  1. Fer-se la foto al comerç
  2. Publicar la foto a l'Instagram
  3. Pujar també la imatge del tiquet a Instagram
  4. Anar al Mercat Municipal i presentar-ho tot juntament amb el DNI per recollir la bossa