Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

El concurs Talent Jove Next 2020 vol descobrir creadors emergents de l’àmbit de la comunicació

• La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sitges, en col·laboració amb el Festival Sitges Next, convoca el ‘concurs Talent Jove Next 2020’. L’objectiu és descobrir nou talent del sector de la comunicació i potenciar-ne el seu desenvolupament. • La inscripció al concurs es pot sol·licitar fins al 29 de novembre. La participació en aquesta proposta inclou rebre prèviament una formació gratuïta i especialitzada per part d’experts de prestigi.

El Festival Sitges Next celebrarà els dies 26 i 27 de novembre una edició especial marcada per la pandèmia de la Covid-19. L’Ajuntament de Sitges, a través de la regidoria de Promoció Econòmica, en col·laboració amb el Festival Sitges Next, organitza el ‘Concurs Talent Jove Next 2020’. La vocació d’aquesta iniciativa té per objectiu descobrir creadors emergents. El concurs consisteix en l’elaboració d’una campanya de comunicació institucional sobre Sitges i en aquesta edició la campanya tractarà sobre el civisme. Els participants seran joves, majors de 18 anys i menors de 30, professionals de l’àmbit de la publicitat, disseny gràfic, relacions públiques, digital i audiovisuals; graduats i/o amb alguna acreditació acadèmica relativa a les matèries relacionades.

El regidor de Promoció Econòmica, Guillem Escolà, ha remarcat que “des de l’Ajuntament de Sitges volem potenciar el talent jove i l’economia taronja, i en aquest sentit, igual que impulsem al Sitges- Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya el programa PMP (Producers Meet Producers), en el marc del Sitges Next convoquem aquest concurs de talent jove vinculat a la comunicació i a la publicitat per ajudar-los a desenvolupar les seves idees i que tinguin oportunitat per donar a conèixer la seva creativitat i el seu treball”.  Guillem Escolà assegura que “tenim un gran potencial de joves amb molts coneixements i volem contribuir a través d’aquest concurs que es puguin obrir el seu camí professional. Alhora volem que Sitges sigui un niu d’emprenedors de campanyes de comunicació i publicitat i reforçar Sitges com a plató natural per fer realitat aquestes campanyes”.

Prèviament al concurs, els participants rebran una formació gratuïta i especialitzada per part de diferents experts de la comunicació publicitària, de reconegut prestigi, amb la finalitat de poder orientar millor la campanya de comunicació proposada al concurs. Les classes seran virtuals i l’assistència obligatòria. Tots els joves inscrits poden participar en una de les cinc categories establertes: estratègia /marca; creativitat; digital; vídeo, i relacions públiques. El període d’inscripció al concurs finalitzarà el 29 de novembre.

A partir de la finalització del curs, els participants tindran una setmana per desenvolupar les seves propostes en funció dels requeriments del brífing. El jurat estarà format pels professionals que impartiran la formació especialitzada als inscrits al concurs, representants de l’Ajuntament de Sitges i de l’Associació Festival Sitges Next. Després d’avaluar totes les propostes se seleccionarà els guanyadors que presentaran les seves propostes durant l’acte de cloenda de l’activitat. El resultat del concurs serà publicat a la pàgina web del certamen i al portal municipal. 

La inscripció al concurs és gratuïta i l’únic requeriment és registrar-se a la pàgina web del Festival Sitges Next a la secció Talent Jove i omplir un formulari amb les dades personals i adjuntar el currículum vitae.

Els guanyadors del concurs presentaran el seus treballs en un acte presencial o virtual en funció de les mesures Covid-19 vigents, al qual assistiran tots els concursants i experts en comunicació vinculats al Festival Sitges Next, durant el transcurs del qual també se’ls lliuraran els premis. Els projectes guanyadors tindran difusió a través de la pàgina web municipal i la pàgina web del Festival Sitges Next.

 

Reconeixements i premis

Els guanyadors gaudiran d’un reconeixement del Festival Sitges Next i de l’Ajuntament de Sitges. També tindran un espai per presentar el seu projecte al Festival Sitges Next 2021. Els guanyadors de cada categoria rebran un cap de setmana en un hotel de Sitges.  

A més, tots els participants rebran un certificat acreditatiu per la seva participació en l’activitat.

 

Bases del Concurs i Brífing

Per consultar la informació dels requisits , terminis i procés d’inscripció cal clicar aquest enllaç:  https://sitgesnext.com/ca/talent-jove/.

També es pot consultar el brífing  a aquest enllaç: https://sitgesnext.com/wp-content/uploads/2020/11/Brief_talent_Jove_2020.pdf

 

Per a més informació cal contactar amb la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sitges a través del correu electrònic: serveisempresa@sitges.cat.

 

 

Sitges Next 2020

L’edició 2020 del Sitges Next se celebra els dies 26 i 27 de novembre en format virtual i gratuït a causa de la pandèmia de la Covid-19. El festival mantindrà un escenari des d’on intervindran la majoria de ponents, mentre que el públic podrà seguir tots els continguts, a través de les seves pantalles a distància. L’únic requisit per seguir i veure el programa és el de registrar-se prèviament a la pàgina web del festival en aquest enllaç: https://sitgesnext.com/ca/entrades/.

El Sitges Next 2020 presenta en aquesta cinquena edició una programació que inclou una dotzena de ponències, casos, diàlegs i experiències sobre les noves tendències en comunicació, amb diferents convidats de prestigi internacional. Una de les principals novetats del Sitges Next 2020 és la col·laboració amb el col·legi del Màrqueting i de la Comunicació de Catalunya, que integra al programa el lliurament dels Premis Impacte, al millor màrqueting i comunicació.

L’Ajuntament de Sitges i l’Associació Sitges Next, organitzadors del Festival Sitges Next, aposten per potenciar aquest certamen dedicat a impulsar la innovació en comunicació de marques, agències, startups i creadors tecnològics. El regidor de Cultura, Xavier Salmerón, afirma que “des de la Regidoria de Cultura amb la col·laboració de la Regidoria de Promoció Econòmica apostem per diversificar l'economia del municipi i explorar nous àmbits vinculats a la Cultura i la Creativitat que pugui complementar i diversificar l'actual teixit econòmic. Esdeveniments com el Sitges Next, igual que fem amb el Festival de Cinema, és explorar i apropar-nos a la indústria de la creativitat i la innovació per així posicionar-nos com un municipi capdavanter que explora i difon el coneixement amb l'objectiu d'arrelar i formar part de l'anomenada economia taronja del país".

El programa del Sitges Next 2020 es pot consultar a: https://sitgesnext.com/ca/graella/.