Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

El Mercat del Dijous ampliarà l’oferta amb parades noves

L’Ajuntament de Sitges vol d’aquesta manera complementar l’oferta actual d’aquest mercat de venda no sedentària.

La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sitges potenciarà, a partir del mes vinent, el Mercat del Dijous amb la incorporació de parades noves per tal que puguin ampliar la seva varietat de productes i, així, atreure més clientela. Després de valorar les 15 propostes presentades en total, la previsió és que el 4 d’agost el Mercat del Dijous incorpori 5 noves parades dedicades a: fruits secs i caramels, pollastres i conills a l’ast, Xurreria, pa i també pinsos per a animals domèstics.

La nova ubicació del Mercat permet ampliar el nombre de parades i tenir més oferta i varietat de productes per atreure tant als clients habituals com a futurs visitants i a nova clientela. El regidor de Promoció Econòmica, Guillem Escolà, destaca que “aquesta ampliació del mercat amb noves parades era un compromís amb els paradistes per dinamitzar-lo, incorporant una xurreria i una de pollastres a l’ast que ha de fer que s’apropin més clients i que coneguin l’oferta variada del Mercat del Dijous, fent que esdevingui un punt de trobada, de visita i de compres del nostre municipi”.

Fins ara la majoria de parades del Mercat del Dijous són de roba, complements, paraments de la llar, i d’alimentació. La incorporació de noves parades contribueix a promoure el Mercat del Dijous, com un lloc de referència de qualitat i de tracte personalitzat en la línia del que potencia la campanya ‘El comerç que inspira’.

 

Galeria d'Imatges