Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

El millor rock-folck omple el SitgesGreenSound

Els Coficks Rovers van omplir de gent i bona música el vespre del Port de Sitges Aiguadolç.

El bon temps va calant a Sitges i això combinat amb una excel·lent oferta musical gratuïta ha fet que el tercer concert del SitgesGreenSound 2012 fos tot un èxit, l'assistència de públic va ser màxima i l'ambient que van crear excel·lent, aplaudint i ballant en molts moments. Els Coficks Rovers, un grup català que ens va delectar amb la millor música folk irlandesa acompanyada també de temes més tradicionals.

Dissabte 26 els cinc components del grup van interpretar al aire lliure i vora el mar un repertori de folck i també el millor rock dels 50s amb cançons de celebritats com Elvis Presley o Chuck Berry entre d'altres, que va aconseguir omplir la zonaGreenSound del Port de Sitges Aiguadolç. Musica en viu gratuïta, bon temps, el mar i un dels millors ports de la costa catalana fan que cada concert l'afluència de públic sigui més notable.

El proper dissabte 2 de juny a les 20:00h actuaran Les Fusa, degut a l'èxit que van tenir la passada edició, els organitzadors del SitgesGreenSound han decidit tornar a convocar les sis components del Cor de Noies del Conservatori Superior de Música de Barcelona. Aquestes sis fantàstiques veus interpretaran versions de gospel, pop, soul i temes propis, i tot això a capella, sense instruments, ja que únicament amb les seves veus han aconseguit entusiasmar als seus espectadors.

La entrada es gratuïta, per a més informació www.fundacioportdesitges.com .