Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

El Producers Meet Producers arriba a la desena edició enfortint la producció audiovisual

Les inscripcions estan obertes fins al 30 de juny.

El Producers Meet Producers (PMP), la incubadora per a productores emergents amb projectes, celebra aquest 2024 la seva desena edició amb l’objectiu de continuar enfortint la producció audiovisual. Enguany es posa el focus en el foment de projectes en versió original catalana i en dinamitzar les productores establertes a Catalunya.

Les persones interessades poden realitzar telemàticament les inscripcions per participar-hi fins al 30 de juny. Poden optar-hi empreses productores amb menys de cinc anys d’antiguitat des de la seva constitució i que no hagin produït més d’un llargmetratge qualificat a l’ICEC o l’ICAA.

Els projectes poden ser de cinema, televisió i transmèdia, de qualsevol format, i tant en ficció com documental. Les modalitats d’acompanyament dels projectes seleccionats són:

  • Mentories: on cinc productores consolidades acompanyen cinc productores emergents durant un any;
  • Consultories: on cinc productores consolidades atenen les consultes de deu productores emergents i/o estudiants de producció.

La trobada anual del PMP tindrà lloc el 8 d’octubre en el marc del Sitges Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya. La jornada connectarà 25 productores audiovisuals de diferents disciplines, territoris i generacions, i més de 100 professionals de la indústria.

La iniciativa és organitzada per l’associació Productors Audiovisuals de Catalunya (PAC), l’Ajuntament de Sitges, i la Fundació del Festival de Cinema.

Premi Dossier

Per tercer any consecutiu, la PAC concedirà el Premi Dossier, “el millor dossier de projecte PMP2024”.

 

Premi D’A FILM LAB (Producció Emergent)

També per segon any es concedirà el Premi D’A Film Lab Barcelona a la producció emergent. Els responsables del certamen escolliran un dels projectes seleccionats per participar en l’acció de Producció Emergent del D’A 2025.