Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

El programa de televisió ‘Joc de Cartes estiu’ enregistra a Sitges

Dos xefs de restaurants sitgetans competeixen amb una parella de restauradors vilanovins per elaborar el millor xató del programa.

El programa de TV3 Joc de Cartes estiu ha enregistrat a Sitges i Vilanova i la Geltrú un capítol de la propera temporada. Amb el títol ‘El millor Xató de Sitges i Vilanova del Joc de Cartes ’, han participat dos coneguts xefs sitgetans i dos vilanovins, conduïts pel popular cuiner i presentador, Marc Ribas.

Sitges ha estat el plató natural del programa, dimecres i dijous d’aquesta setmana, amb escenaris com el Cau Ferrat, el passeig de la Ribera, la Torreta, la platja Sant Sebastià i els rodatges en els dos restaurants sitgetans, que es mantenen en secret fins l’emissió del programa. La filmació ha recorregut també diferents espais de la capital del Garraf.

El Film Clúster Garraf, amb seu al Centre d’Iniciatives Econòmiques Nivell 10, ha gestionat el rodatge i treballa per consolidar tant Sitges com la comarca en el sector de l’anomenada economia taronja. Aquesta és una de les línies marcades per la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sitges, per atraure activitat vinculada amb la cultura i les filmacions d’àmbits com la publicitat, la música, la televisió o el cinema, alhora que es potencia la marca Sitges com a plató natural.