Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

El projecte de Suport a l’Hostaleria clou amb una degustació de plats de tardor al Mercat Municipal

Els participants del curs bàsic de cuina, impulsat per la regidoria de Promoció Econòmica, elaboraran divendres 22 de novembre, a l’aula gastronòmica del Mercat Municipal, 7 creacions culinàries que es podran degustar gratuïtament. La degustació d’aquestes creacions culinàries començarà a les 12.45 h al vestíbul de mercat i està oberta a tothom.

La regidoria de Promoció Econòmica tancarà el projecte de Suport a l’Hostaleria aquest divendres, 22 de novembre, amb una jornada culinària que inclourà l’elaboració de plats de tardor al Mercat Municipal de Sitges. Els cuiners i cuineres seran l’alumnat participant en la formació bàsica del curs de cuina. La jornada inclourà una degustació gratuïta per a totes les persones que visitin el Mercat municipal.

Sota la supervisió d’Eva Sakay i Cristina Casas les persones participants posaran en pràctica les tècniques i els secrets culinaris que han après al llarg de la formació.

La tardor ofereix una gran varietat de productes de proximitat frescos i saborosos per fer receptes de temporada.

 

Curs bàsic de cuina

El curs s’ha dut a terme entre el 15 i el 22 d’abril en el marc del projecte de suport a l’ocupació que impulsa la regidoria de Promoció Econòmica. L’acte de cloenda del curs bàsic de cuina forma del projecte de suport a l’ocupació al sector de l’hostaleria que també va incloure per fomentar la contractació laboral un Cara a Cara els dies 24 i 25 d’abril per posar en contacte empreses del sector de l’hostaleria i la restauració amb persones que busquen feina.

Al llarg de les sessions impartides per Eva Sakay i Cristina Casas els participants han après a preparar amanides, diverses tapes i tota mena de salses, plats d’arrossos, cuinar carns i elaborar postres. Alhora també han adquirit nous coneixements sobre la cuina i la cuina saludable, la importància de la neteja i com mantenir l’ordre en aquest espai per a servei correcte.  

El projecte pretén ajudar les persones desocupades o treballadores a millorar la seva feina o vulguin buscar treball en cuines de restaurants, hotels, bars, guinguetes i càmpings de Sitges. L’objectiu és potenciar la inserció laboral en un sector que està mot demanat.