El projecte de Suport a l’Hostaleria clou amb una degustació de plats de tardor al Mercat Municipal
La regidoria de Promoció Econòmica tancarà el projecte de Suport a l’Hostaleria aquest divendres, 22 de novembre, amb una jornada culinària que inclourà l’elaboració de plats de tardor al Mercat Municipal de Sitges. Els cuiners i cuineres seran l’alumnat participant en la formació bàsica del curs de cuina. La jornada inclourà una degustació gratuïta per a totes les persones que visitin el Mercat municipal.
Sota la supervisió d’Eva Sakay i Cristina Casas les persones participants posaran en pràctica les tècniques i els secrets culinaris que han après al llarg de la formació.
La tardor ofereix una gran varietat de productes de proximitat frescos i saborosos per fer receptes de temporada.
Curs bàsic de cuina
El curs s’ha dut a terme entre el 15 i el 22 d’abril en el marc del projecte de suport a l’ocupació que impulsa la regidoria de Promoció Econòmica. L’acte de cloenda del curs bàsic de cuina forma del projecte de suport a l’ocupació al sector de l’hostaleria que també va incloure per fomentar la contractació laboral un Cara a Cara els dies 24 i 25 d’abril per posar en contacte empreses del sector de l’hostaleria i la restauració amb persones que busquen feina.
Al llarg de les sessions impartides per Eva Sakay i Cristina Casas els participants han après a preparar amanides, diverses tapes i tota mena de salses, plats d’arrossos, cuinar carns i elaborar postres. Alhora també han adquirit nous coneixements sobre la cuina i la cuina saludable, la importància de la neteja i com mantenir l’ordre en aquest espai per a servei correcte.
El projecte pretén ajudar les persones desocupades o treballadores a millorar la seva feina o vulguin buscar treball en cuines de restaurants, hotels, bars, guinguetes i càmpings de Sitges. L’objectiu és potenciar la inserció laboral en un sector que està mot demanat.