Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

El Refresc de Teatre 2012 programa quatre espectacles per aquest estiu

L’oferta inclou l’obra Foverer young d’ El Tricicle, l’actuació de Santi Carulla, El Hombre Trankilo, Sílvia Pérez Cruz i el grup Antònia Font.

Les entrades per a l'edició d'enguany del Refresc de Teatre ja estan a la venda a través de del Telentrada de Catalunya Caixa. La programació d'aquest 2012 inclou una obra de teatre, Forever Young, i tres actuacions musicals: Santi Carulla i El Hombre Trankilo, Sílvia Pérez Cruz, i el grup mallorquí Antònia Font. El Refresc de Teatre és organitzat per Sala Vors i compta amb el suport de l'Ajuntament de Sitges.

La primera de les propostes d'aquest cicle és l'obra de teatre Forever Young, produïda per El Tricicle i que es podrà veure dissabte 11 d'agost a l'auditori de l'hotel Melià Sitges a les 22.00 hores. El preu de les entrades oscil·la entre els 15 i els 30 euros. Forever Young arriba a Sitges després d'haver estat un èxit durant la temporada d'hivern al teatre Poliorama de Barcelona. Set actors joves s'interpreten a ells mateixos, o a allò que seran dintre de 40 anys, quan estiguin vivint en una residència per a artistes retirats que no es resignen a ser senzillament vells.

Santi Carulla i El Hombre Trankilo pujaran a l'escenari dels jardins de la Societat Recreativa El Retiro dimarts 14 d'agost a partir de les 21.30 hores. Santi Carulla presentarà en solitari el seu treball Vinilo & Gramola, mentre que els sitgetans El Hombre Trankilo desgranaran el repertori de Dame Pan y llámame Peter. El preu de l'entrada és de 18 euros.

Sílvia Pérez Cruz és la tercera de les propostes per a aquest estiu. La cantant interpretarà 11 de novembre, el seu primer disc. Es tracta de cançons que ha composat i arreglat ella mateixa. Les lletres són pròpies, tot i que també hi ha poemes de poetes com Feliu Formosa, Maria Mercè Marçal i Maria Cabrera. L'actuació serà dissabte 18 d'agost, a les 22.30 hores a l'auditori de l'Hotel Melià. El preu de les entrades està fixat entre els 18 i els 30 euros.

L'última de les actuacions del Refresc de Teatre 2012 serà la dels mallorquins Antònia Font que portaran a Sitges Lamparetes, el seu últim treball. El concert serà dimarts 21 d'agost a les 21.30 h als jardins de la Societat Recreativa El Retiro. El preu de les entrades és de 22 €.

Tota la informació d'aquest cicle i d'altres propostes culturals per a l'estiu a Sitges, es pot trobar a “Banya't de cultura”, al web www.sitges.cat