Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

El Sitges Next presenta les darreres tendències en comunicació amb experts de primer nivell

El certamen se celebra aquest dijous i divendres amb més de 600 inscrits.

El festival d’innovació en comunicació Sitges Next reuneix aquest dijous i divendres una completa nòmina d’experts en diferents disciplines de la comunicació, que abordaran les noves tendències, analitzaran casos i dialogaran sobre processos i propostes. El festival té més de 600 persones registrades i es podrà seguir també en directe a través del seu canal de YouTube.

35 professionals, amb dilatada experiència i coneixements, participen en les 25 sessions del Sitges Next, que se celebra durant dues jornades (10 i 11 de novembre) al Mercat Vell de Sitges. El programa aplega figures de primer nivell que procedeixen d’arreu del planeta, com el mexicà Jorge Calleja, CCO de Meta Reality Labs (Los Angeles); Jordi Pont, director creatiu a Nike (Amsterdam), i Edu Pou, director de Metacampus (Australia).

La graella també compta amb altres experts, tant creatius, com directius, estrategues i productors, que destaquen per les seves aportacions en innovació en comunicació. És el cas de Ramsés Albiñana, Astrid Altadill, Daniel Calabuig, Jordina Carbó, Javier Castán Mirapeix, Eva Conesa, Mathieu Felix, Uri Fernández, Xavier Gallego, Pau García, Sergio García, Alfonso García - Valenzuela, Mertixell Guitart, Olga Llopis, María López - Chicheri, Edgar Martín - Blas, Pablo Muñoz, Álex Pallete, Carlota Pi, Jordi Pont, Edu Pou, Frdo Sanz, Toni Segarra, Germán Silva, Agustín Soriano, Elisabeth Tripiana, Vicky Vasán, Oriol Uria, Alba Vence, Ximo Villaba i Isabelita Virtual.

El programa bascula sobre les estratègies, els relats, les campanyes, les marques, les aplicacions tecnològiques, la creativitat, les agències i les noves realitats, en sessions de curta durada, que busquen aportar noves llums i renovada inspiració a la comunicació actual i la que arribarà en el futur.

Més de 600 persones s’han registrat a les diferents sessions, que se celebren dijous i divendres al matí i a la tarda en tres espais: Mercat Vell, Palau de Maricel i Fundació Stämpfli. L’alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell, i el director del festival, Xavier Duran, inauguraran el certamen demà dijous a les 9.30 hores.

El Sitges Next és una iniciativa de l’Ajuntament de Sitges i organitzada per l’Associació Sitges Next, que pretén impulsar la innovació en comunicació de marques, agències, start-up i creadors tecnològics.

 

Sessió per a emprenedors

El Next també inclou una sessió per a emprenedors, que es farà divendres al matí al Palau de Maricel, a càrrec de Carles Ortet amb el títol de La comunicació: el dopatge empresarial que ens cal per al 2023.

 

En directe per YouTube

El Sitges Next també es podrà seguir en directe pel canal de YouTube. Totes les sessions, excepte una, s’emetran en directe.

 

Sitges Next: Consulteu programa aquí.

Galeria d'Imatges