Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

El "Sitges tapa a tapa" tanca la seva segona edició amb 21.000 racions servides

La xifra supera en gairebé 6.000 racions l’assolida l’any passat. Els clients destaquen la qualitat del Sitges tapa a tapa, on els restauradors han posat creativitat i talent per dissenyar les millors propostes.

El "Sitges tapa a tapa" s'ha tancat amb 20.760 racions servides, 6.000 més que en l'edició anterior. Alguns dels establiments van esgotar la tapa que oferien abans que la ruta finalitzés diumenge a la nit. L'èxit de la ruta s'ha concentrat bàsicament els caps de setmana, tot i que de dilluns a divendres també hi hagut un degoteig constant de clients que s'han animat a fer el Sitges tapa a tapa. 

El president del Gremi d'Hostaleria de Sitges, Joan Anton Matas, s'ha mostrat satisfet amb la iniciativa perquè “ha superat totes les expectatives i les xifres assolides l'any anterior. A més, els creadors de les tapes cada vegada posen el llistó més alt per la qualitat i per l'elaborada barreja de sabors i textures que condensen en només una porció”.

La segona edició del "Sitges tapa a tapa" ha comptat amb la participació de 20 establiments, on es podia adquirir una tapa dissenyada especialment per l'ocasió i una cervesa a un preu de 2,40€.

A més de degustar l'oferta dels bars i restaurants participants, el "Sitges tapa a tapa" ha donat l'oportunitat als seus clients d'escollir la tapa que més els ha agradat. El nombre de persones que han volgut puntuar la millor tapa també ha estat elevat i en aquests moments, s'estan recollint totes les urnes recomptant les votacions per saber quina és la tapa que més ha agradat. Entre tots els participants se sortejarà un àpat en un restaurant amb estrella Michelín i un cap de setmana a Sitges als hotels Dolce, Melià i Antemare.

La campanya ha estat fruit de la iniciativa d'establiments associats al Gremi d'Hostaleria de Sitges, i ha comptat amb la col·laboració d'Estrella Damm i de l'Agència de Promoció Turisme de Sitges.