Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

El SitgesGreenSound tanca la seva segona edició i es consolida com a festival

Els 14 concerts programats han omplert de públic la zonaGreenSound del Port de Sitges durant els vespres d’aquest inici d’estiu.

Finalitza la segona edició del festival de musica del SitgesGreenSound celebrat al Port de Sitges Aiguadolç durant els mesos de maig, juny i juliol. L'edició de 2012 ha estat tot un èxit, tant d'organització com d'assistència, i ha superat en nombre els assistents de l'edició anterior. En total han estat catorze concerts gratuïts de grups i cantautors amb una gran projecció que han aconseguit omplir de públic la zonaGreenSound del Port de Sitges durant els vespres d'aquest inici d'estiu.

Sergio Ramírez i Sandy Hats van ser els encarregats d'omplir l'última nit del SitgesGreenSound 2012. El pop més fresc seguit d'un acurat repertori de Jazz, Bossa nova i Blues entre d'altres, van fer vibrar al públic assistent que es va anar animant a mesura que passava el vespre.

Des de la Fundació Cultural Port de Sitges Aiguadolç ja s'està organitzant la tercera edició d'aquest festival per al proper estiu.