Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

El videoclip de l’himne de “La Roja” per a l’Eurocopa es roda a Sitges

David Bisbal i el duo Cali & el Dandee graven durant tot el dia en diferents espais de Sitges, finalitzant el rodatge al peu de l’església , a la plaça del Baluard.

El vídeoclip de l'himne de “La Roja” per a l'Eurocopa 2012 es roda durant tot el dia a Sitges. La veu a la cançó “No hay 2 sin 3” la posen el duo Cali & el Dandee i David Bisbal. Tots tres artistes són a Sitges gravant en diferents espais del municipi. També s'han desplaçat fins a la vila una seixantena de fans de Bisbal que participen com a figurants en el videoclip.

Els escenaris escollits per al rodatge són l'escola Miquel Utrillo, el Passeig de la Ribera, la platja, carrers del casc antic, i el Mercat Municipal. En cada emplaçament, es filma no només l'espai sinó que també hi apareixen els seus usuaris, els ciutadans que quotidianament hi fan alguna activitat. A la tarda, el rodatge es concentrarà al peu de l'església parroquial, a la plaça del Baluard, on la productora responsable, La Iguana, ha demanat la col·laboració dels ciutadans per poder també sortir en el videoclip.

La coordinació del rodatge a Sitges ha anat a càrrec de la Sitges Film Office, el programa de l'Agència de Promoció Turisme de Sitges creat per coordinar, assessorar i gestionar totes aquelles propostes de filmacions i / o reportatges fotogràfics que  es vulguin dur a terme al municipi. 


> Galeria d'imatges