Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Els empresaris de la comarca, convidats a un taller que els ajudarà a trobar finançament alternatiu

La jornada està organitzada per Node Garraf, junt amb l’ADEG i la Diputació de Barcelona, i s’emmarca en el pla estratègic per millorar els polígons del Garraf.

L'agència de desenvolupament Node Garraf, en col·laboració amb l'ADEG i la Diputació de Barcelona, ha organitzat una jornada tècnica, el dimarts 27 de novembre, per oferir als empresaris dels polígons industrials de la comarca informació i orientació sobre les alternatives existents al finançament bancari tradicional.

El taller, titulat Instruments de finançament empresarial alternatiu, s'emmarca dins el Programa d'actuacions per la millora dels polígons d'activitat econòmica del Garraf, en el qual es va posar de manifest que un dels principals problemes que actualment afronten les empreses ubicades a aquestes zones comercials és la dificultat d'accés a fonts externes de finançament.

Per intentar corregir aquesta situació, el principal objectiu de la jornada és explicar quins són aquests instruments de finançament alternatiu, on es poden trobar, quina és la tipologia de projectes que financen i com es gestiona l'accés a aquest tipus de crèdits. La ponència anirà a càrrec de Pau Pérez de Acha, director de l'empresa Dinàmic Gestió & Consulting 2012.

A més d'uns quants consells pràctics, els assistents també podran disposar d'un servei d'informació personalitzat, que permeti a les empreses interessades conèixer quins són els instruments de finançament més adients pel seu projecte i quines accions s'han de dur a terme per accedir-hi.

Els interessats en assistir a la jornada han de comunicar-ho enviant un correu electrònic a promocio@nodegarraf.cat o trucant al 93 810 07 22.


Programa:

09:45h Presentació de la jornada.
10:00h Inici de la jornada.
11:00h Pausa.
11:15h Presentació del Fòrum d'Inversors del Garraf.
11:30h Debat i intercanvi d'opinions.
12:00h Final de la jornada.