Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Els hotels de Sitges freguen el 100 % d’ocupació durant el MWC

L’ocupació hotelera a Sitges ha oscil•lat entre el 80 i el 100% durant la celebració del Congrés de Telefonia Mòbil (MWC).

L'impacte del Mobile World Congress (MWC) ha arribat a Sitges. L'ocupació als hotels de  3*, 4* i 5* ha oscil·lat entre el 80% i el 100%, des de diumenge i fins dijous, el doble del que es registra Sitges en una setmana normal, segons dades facilitades pel Gremi d'Hostaleria de Sitges. L'organització del Congrés ha optat per Sitges un any més per allotjar els seus congressistes.

Els restaurants de Sitges també s'han vist afavorits per la celebració del congrés sobretot durant el servei nocturn. I un altre dels sectors que també n'ha sortit beneficiat és el de taxi que durant aquesta setmana ha incrementat les seves sortides exponencialment.

Pel que fa a la despesa diària mitjana per aquest tipus d'estades a Sitges, en les que el congrés no es realitza al mateix municipi, es calcula que pot arribar a uns 200 € per persona i dia. En total, l'organització del MWV preveu que en total s'hagi generat un impacte econòmic de 300 milions d'euros per a l'àrea metropolitana de Barcelona.

Aquesta és la trobada professional de telefonia mòbil i tecnologia global més important del món, que se celebra a Barcelona. Enguany el certamen ha comptat amb la participació de 1.400 expositors i espera superar la visita de 70.000 persones de 200 països diferents.

Barcelona serà la capital de la telefonia Mòbil fins al 2018.