Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Els primers desitjos arriben als Reis

Centenars de nens i nenes van anar ahir a rebre el Carter Reial de Ses Majestats els Reis d’Orient. El Carter ja ha fet arribar les primeres cartes als Reis, que protagonitzaran la Cavalcada demà, a partir de dos quarts de sis de la tarda.

Els Reis ja han rebut les primeres cartes dels nens i nenes, segons ha anunciat el Carter Reial aquest matí. El Carter arribava a Sitges ahir a la tarda i va recórrer els carrers més cèntrics fins arribar a l'Ajuntament. Acompanyat per tambors i genets muntats a cavall, el missatger de Ses Majestats va arribar a la Casa de la Vila, on l'esperaven, a més de l'Alcalde i altres representants polítics, centenars de nens i nenes per fer-li arribar els seus desitjos.

El Carter Reial va saludar els infants i els va convidar a afegir a les seves cartes un desig: “que els regals arribin a totes les cases del món”. Un cop enviat aquest missatge, el Carter va rebre un per un tots els infants que l'esperaven i va escoltar quins eren els desitjos que havien escrit a les seves cartes.

El Carter ha assegurat que els Reis ja han llegit les primeres cartes i que ho estan ultimant tot per visitar Sitges aquest dissabte. A partir de dos quarts de cinc de la tarda, s'iniciarà la Cavalcada que sortirà del carrer de la Devesa i recorrerà el centre de la vila fins arribar a la Casa de la Vila. Un cop a l'Ajuntament l'alcalde de Sitges, Miquel Forns, els hi donarà les claus de Sitges per facilitar-los-hi l'entrada a totes i cadascuna de les cases. Els Reis recolliran les darreres cartes fins a les nou de la nit i, abans de marxar, adoraran amb encens, or i mirra, el nen Jesús del pessebre situat als jardins del Doctor Robert. A partir d'aquí emprendran la tasca de repartir els regals per les cases i fer-ho en silenci perquè ningú se n'assabenti.

Per als infants que ho desitgin, avui encara poden donar les seves cartes al Carter Reial, que tornarà a l'Ajuntament aquesta tarda entre les cinc i les nou de la nit.   

> Galeria d'imatges