Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Entra en funcionament el nou Trenet Turístic

Imatge principal associada a la noticia
Imatge principal associada a la noticia
El servei amplia l’horari i els passatgers podran agafar el vehicle des de les 9 del matí fins a les 12 de la nit durant la temporada alta. El trenet, amb capacitat per a 60 passatgers, manté el recorregut i la durada per circular entre el Passeig de la Ribera i Terramar en mitja hora.

El nou trenet Turístic i amb una imatge actualitzada ja ofereix el trajecte entre el passeig de la Ribera i Terramar. El servei funcionarà a ple rendiment a partir d’aquest divendres amb un horari ampliat que va des de les 9 del matí fins a les 12 de la nit. El recorregut, que es manté respecte l’anterior servei, permet passejar per la façana litoral de Sitges en mitja hora.

El vehicle, amb capacitat per a 60 passatgers, realitzarà 30 viatges al dia des d’ara i fins al 15 de setembre. Al llarg de l’itinerari s’han instal·lat 14 parades i 3 bancs per facilitar als passatgers més comoditat a l’hora d’agafar el trenet. El preu del bitllet d’anada és de 2,5 euros mentre que el viatge d’anada i tornada costa 4 euros, però els infants menors de 3 anys tindran accés gratuït. Per als residents de la vila, el bitllet té un descompte especial mostrant el DNI i costa 1,5 euros. Els tiquets es poden adquirir al mateix tren.

La regidora de Serveis Urbans, Carme Almirall, assegura que “la voluntat és modernitzar el servei turístic que oferíem fins ara, i adaptar-lo als nous temps, per exemple, amb l’oferta de Wi-Fi lliure per als usuaris. El trenet comença amb una imatge corporativa temporal, però nosaltres apostem per una línia que incorpori colors més sitgetans”.

Està previst complementar el passeig amb explicacions sobre la història i els actius culturals i patrimonials de la vila.

L’empresa encarregada de gestionar el trenet Turístic, Transports Ciutat Comtal, actual concessionària del transport urbà, contracta per oferir aquest servei 5 persones inclòs el treballador, que ha conduït la Barqueta els últims 33 anys. El servei de barca tren es va iniciar a Sitges a la dècada dels anys 60 i des d’aleshores ha continuat per passejar tant sitgetans com turistes. 


Tarifes del tren turístic

Viatge d’Anada                           2,5 euros
 
Viatge d’Anada i tornada            4 euros

Viatge d’Anada Residents de Sitges presentant DNI    1, 5 euros

 


Horaris del tren turístic

Del 15 de juny al 15 de setembre de 9 a 24 hores 

De l’1 de maig al 15 de juny i del 15 de setembre al 31 d’octubre de 10 a 14 h i de 17 h a 21 hores

De l’1 de novembre al 31 de desembre i de l’1 de febrer a l’1 de maig només funcionarà caps de setmana i festius de 10 a 13h i de 15 h fins a la posta de sol.