Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Es presenta la 1a Setmana de la Malvasia

Una quinzena de bars i restaurants de Sitges oferiran del 3 al 9 de desembre productes de l’Hospital a les seves tapes i menús que inclouran plats cuinats amb Malvasia dolça o seca o acompanyats de Blanc Subur 2012.

L'administrador de l'Hospital Sant Joan Baptista, Antoni Baqués, ha presentat avui dimecres la 1a Setmana de la Malvasia, que del 3 al 9 de desembre portarà el maridatge de productes del celler a locals de restauració de Sitges, una acció que compta amb la col·laboració del Gremi d'Hostaleria de Sitges. Baqués ha estat acompanyat de la regidora i representant de l'Ajuntament al patronat de la Fundació, Vinyet Lluís, i del president del Gremi d'Hostaleria de Sitges, Joan Anton Matas.

Durant l'acte, s'ha presentat el vi novell del Celler de l'Hospital, el Blanc Subur 2012, que ha estat tastat pel públic assistent. Es tracta d'un vi blanc sec, 100% malvasia de Sitges, de color daurat pàl·lid i quadre aromàtic molt ampli, amb notes de fruites i de flors mediterrànies, que se suma a la resta de vins elaborats a Sitges com són la Malvasia Dolça, Malvasia Seca  i el Moscatell.

La primera edició de la Setmana de la Malvasia de Sitges arrencarà el proper 3 de desembre, i fins al dia 9, amb l'oferiment en una quinzena de bars i restaurants de Sitges de tapes i menús elaborats i/o acompanyats de productes del celler de l'Hospital Sant Joan Baptista.

Restaurants com La Nansa, La Salseta, Pic Nic, Iris Gallery, El Mascarón i Xampú Xampany maridaran els seus plats amb Blanc Subur, Malvasia Dolça i Seca o l'escumós Monembasia. Els establiments elaboraran menús especials per a l'ocasió, que s'acompanyaran dels productes del celler de l'Hospital i inclouran plats cuinats amb malvasia dolça o seca.

Altres establiments com La Kassoleta, Sports Bar, El Cable, Roy, Pic Nic, Eguzki, Taberna Guria, L'Avinyet i Cañateca Prado, oferiran tapes elaborades expressament per a l'ocasió, acompanyades de copes de Blanc Subur 2012.

(Imatges: Moment de la presentació, ampolles de Blanc Subur i imatge de campanya de la Setmana de la Malvasia)


Presentació de la Setmana de la Malvasia

Presentació de la Setmana de la Malvasia

Imatge de la Setmana de la Malvasia de Sitges