Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Gran Nit Lírica a l’Auditori Bocana del Port de Sitges el dissabte 28 de juliol

Es tracta d’un concert benèfic d’òpera i sarsuela en un marc incomparable, vora el mar i sota les estrelles.

L'Auditori Bocana del Port de Sitges s'omplirà un any més de la millor òpera i sarsuela a càrrec de la soprano Maite Alberola al costat del tenor Marc Sala, ambdós acompanyats pel pianista Ricardo Estrada, el dissabte 28 de juliol a partir de les 20:30 h. del vespre . El concert benèfic de la Gran Nit Lírica és una de les actuacions més simbòliques dels Concerts de Mitjanit ja que l'escenari triat per l'organització és únic, com a sostre les estrelles i com a límits les ones del mar. Aquesta cita pretén apropar l'espectador al món de la gran música lírica, la primera part abasta l'òpera, tant francesa com italiana i la segona part  es dedica al món de la sarsuela.

Per a més informació o compra d'entrades, ja que l'aforament és limitat, dirigir-se a www.concertsdemitjanit.com, al 938114041 o a les oficines tant de la Fundació Cultural del Port de Sitges Aiguadolç com a Turisme de Sitges.

D'altra banda, destacar que entre el dilluns 30 de juliol i el dijous 2 d'agost se celebraran els concerts gratuïts de l'apartat Off dels Concerts de Mitjanit. Durant els quatre dies a les 20:30h passaran per l'Auditori del Port de Sitges els grups LIMNOS (Quartet de Saxos, 30 juliol), Maria Riera i Jordi Sabat (Duo de Guitarres, 31 juliol), Pik Nik Cello Duo (1 d'agost) i Mar Humanes (soprano acompanyada de piano, 2 d'agost). Per a més informació: www.concertsdemitjanit.com.

El passat divendres 20 de juliol la violinista María Florea acompanyada per la pianista gironina María Canyigueral van realitzar un esplèndid concert al Saló d'Or del Palau Maricel de Sitges, amb la interpretació de peces de compositors internacionals com Bach, Beethoven i Paganini; i els catalans Mompou i Toldrà. Les dues artistes que, representen aquesta nova generació que s'està consolidant, van ser ovacionades pel públic i també molt ben rebudes per la crítica especialitzada.